Deprecated: Non-static method OptiMonkAdmin::initStyleSheet() should not be called statically in /nfsmnt/hosting2_1/4/4/442c4212-0f74-4ad0-aca2-24fcea678bf9/bmwautoklub.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

BMW gyárlátogatásaink

Talán a legnagyobb érdeklődéssel kísért rendszeres programunk a gyárlátogatás. Minden évben ellátogatunk valamelyik BMW gyárba, ahol szakértő kíséret mellett követhetjük nyomon hogyan gyártják szeretett márkánk kiváló modelljeit. Hogy még jobban összekovácsoljuk remek csapatunkat, közös, élménydús buszozással közelítjük meg a gyárat egyéni autózás helyett. Általában szombat reggeli indulással és legalább egy közbeiktatott városnézős, vacsorázós nappal érdemes számolni, ami mindenképpen hétköznap végződik, hiszen a gyárakban még a mi kedvünkért sem fognak hétvégén dolgozni, ezért azokat legkorábban hétfőn tudjuk megtekinteni.

Az üzem megtekintése általában egy előadás megtekintésével kezdődik, ahol a kísérőnk bemutatja, hogy mivel is fogunk találkozni a gyár területén. Természetesen folyamatosan lehet neki kérdéseket feltenni, amikre választ is kapunk ha nem érint szupertitkos témát.

Ha érdekel a téma nézd át a korábbi gyárlátogatásaink leírását és tarts velünk a következőn, amiről időben értesülhetsz a klubnapjainkon, itt az oldalon, vagy a facebook oldalunkon.