fbpx

Repülős utak

Pár fontos infó, amire kérlek figyelj, repülős út esetén.

Tájékozódj az aktuális beutazási követelményekről itt!

A ferihegyi reptéren van lehetőséged a kocsit ott hagyni. Ennek a díja 5 napra kb 8-10.000 Ft. Itt tudsz előre jegyet venni, ez kedvezőbb lehet mintha a helyszínen fizetnél.

Repülő:

Minden országban több reptér is lehet, így fontos hogy minden foglalásnál az általunk megadott reptérre kérd a rejegyedet és minden más foglalásodat (például autóbérlés esetén, az autó átvételét).

A repülő társaságok különböző csomagméretekkel dolgoznak. Íme a két fapados által 2022 áprilisában használt méretek (ellenőrízd, hogy még mindig ezeket határozzák meg):

A többi csomag mind feladós verzió, a fedélzetre csak ezeket engedik fel. Előfordulhat ha a végén szállsz be és már tele van a gép, hogy a fedélzeti poggyász mési a csomagtérbe kerül. Viszont amit a fedélzetre viszel ott figyelj a folydékokra (max 100 ml ami a biztonságiakon átvihető). A legjobban akkor jársz ha már a biztonsági ellenörzést követően veszed meg a fedélzetre kívánt vinni innidet, ha nem akarsz a fedélzeti kiszolgálás sebességétől függeni.

Amennyiben segítség kell benne akkor bátran hívd Katát 06305653954 vagy inkább írj neki katalatak@bonafini.hu

Ryanair:

Wizzair:

Autóbérlés:

Ne felejtsd el, hogy az autó átvételi és leadási pont, itt is a célreptéren legyen.

Amikre figyelj, javasoljuk a full casco megkötését (baleset, szélvédő, abroncsok tekinetében). Ha többen fogjátok vezetni az autót akkor több soörre kell befizetni (10-20 Euro/nap). Az autót átvételkor fotózd le kívül belül minimum 4-4 fotó, kívűlről a négy sarkától a lehető legközelebb a kocsihoz, de úgy hogy még mindig a teljes kocsi benne legyen.

A SIXT társaságnál van kedvezményünk amit te is igénybe tudsz venni: Autóbérlés 10% kedvezménnyel a Sixtnél. „Megbeszélésünkre hivatkozva ezúton szeretném jelezni, hogy a rendszerünkben beállítottunk a BMW Autóklub részére egy 10%-os kedvezményt. A kedvezmény elérésének a feltétele, hogy a jövőben a www.sixt.hu honlapunkon vagy mobil applikáción keresztül intézzék foglalásaikat. Az Önök felhasználói neve: 19091659 Az Önök jelszava: bmw2020 A cégüket az alábbiak szerint tudja az APP-on keresztül történő foglalás esetén beregisztrálni: Nyisd meg a SIXT appot Account menu (jobb alul) Add corporate rate profile (céges profil hozzáadása) KDNR + jelszó Online felületen történő foglalásnál is a fenti kódokkal tud belépni a rendszerbe és akkor már a kedvezményes árakat látja.”

Ha bármi kérdésed van, vagy valamiben segítségre szorulsz, kérlek jelezd ezt az elérhetőségeinken.

Üdv:

Zoli, 70 454 1111