fbpx

2013 szeptember 28 – október 1, München, Regensburg és Dingolfing

München, Regensburg és Dingolfing ez három nagy név a BMW világában. Münchenben a BMW Weltet és a BMW Múzeumot tekintjük meg, míg Regensburgban az 1-es és a 3-as limuzinokat valamint ha szerencsénk lesz és addig gyártásba kerülnek akkor az új M3-as és a M3-as cabriokat fogják gyártani, Dingolfingban pedig az 5-6-7-es sorozat szülőszobájába látogatunk el!

  1. Salzburg
  2. RedBull Hangár
  3. Berchtesgaden (Sasfészek)
  4. Sörfesztivál München
  5. Regensburg (M3, M3 cabrio, 1-es, 3-as limuzin )
  6. Dingolfing BMW gyár (5-ös, 6-os, 7-es)

Figyelem ez a programunk is teltházas lesz, ezért megint jelentkezési sorrendet állítunk fel. Az első lépcsőben (május 22-től) azok a klubtagok tudnak jelentkezni, akik eddig is jöttek velünk. Második lépcső azon klubtagjaink (május 25-től), akik még nem voltak velünk. Utána azon külsős barátaink akik rendszeresen jönnek velünk (május 28-tól). Ezt követően a negyedig lépcsőben (május 31-től) jelentkezhetnek azon érdeklődők, akik még nem tagjaink és nem is voltak rendezvényeinken.

A jelentkezés elindult!!! Ha részt szeretnél venni a gyárlátogatáson akkor mielőbb küldj egy emailt az elnok@bmwautoklub.hu címre! A fesztiválra való tekintettel a jelentkezéseket csak előleg fizetésével tudjuk elfogadni. Fizetni kp. vagy BMW Autóklub bankszámlára K&H 10402166-00305769 utalással lehet (honlapunk alján szerepel a számlaszám).

A teljes részvételi díj:
– 2 fős szobában 80.000- Ft/fő
– 1 fős szobában 105.000- Ft/fő
A díj tartalmazza a három éjszaka szállást reggelivel, az utazási költséget és a gyárlátogatások belépőjét.

Egyéb várható költség:
– Sörsátor a választott menü függvényében 20-50 Euro (ez a program még nem biztos és választható lesz ha sikerül)
– egyéb belépők (Sasfészek, Redbull hangár), vacsorák

A jelentkezést akkor tekintjük véglegesnek, ha a hozzá szükséges utalás is megérkezik! Így nem elég jelentkezned, itt még ne dőlj hátra, mielőbb utald el vagy fizesd be kp. a részvételhez szükséges összeget is, hogy biztosan velünk tarthass! (Ha kéred lehetőséget biztosítunk részletfizetésre, 50% most és 50% július 15-ig.)

A várható programról röviden:

2013. szeptember 28-án szombaton reggel 8:02-kor indulunk a megszokott helyünkről (M1-M7 közös szakaszának az elején található közért parkolójából) Budapest XI. kerület, Budaörsi út – Bozókvár utca sarok. A busz 7:30-ra érkezik, a pontos indulás miatt kérjük mindenki legkésőbb 7:50-re érjen oda!

Szombaton úti célunk Salzburg. A késő délutáni órákban a Red Bull Hangárt tekintjük meg, majd egy kellemes őszi esti városi sétával jutunk el a közös vacsoránk helyszínére.

Vasárnap kora reggel útban München felé látogatást teszünk Berchtesgaden-ben a híres Sasfészket nézzük meg. Kora délután elképzelhető, hogy még lehetőség lesz megtekinteni a BMW múzeumot és a Weltet  az estét Münchenben a Sörfesztiválon töltjük. A Sörfesztivál területén ismerkedünk a lehetőségekkel, mivel már februárban sem kaptunk helyet a sörsátrakban erre az időpontra, így sajnos csak a késő esti órákban van esély kisebb csoportokban bejutni a sátrakba,de addig is a sátrakat körülvevő fesztivál részen vesszük fel a hangulatot. Innen egyéni időpontokban indulunk a szállásunkra ami tömegközlekedési eszközzel vagy taxival is könnyen megközelíthető helyen lesz!

Hétfőn délelőtt 10 órától átutazunk Regensburgba ahol kora délután megnézzük a BMW gyárat.

Ezt követően az kora esti órákba átbuszozunk Dingolfing közelébe a szállásunkra.

Kedd délelőtt megtekintjük a 5-ös, 6-os, 7-es széria teljes gyártósorát és a karosszéria üzemet ahol a Rolls Roys karosszéria is készül. Ez a BMW talán leglátványosabb európai gyára, a tekercses lemezektől a vezetés élményéig!

A kedd késő délelőtti gyárlátogatást követően hazafelé indulunk, ahova várhatóan a késő esti órákban fogunk megérkezni.

Ha még nem tetted meg akkor már most kezdj el spórolni a 2014-es gyárlátogatásunkra! 2014 őszén Spartanburgba megyünk gyárlátogatni ami az USA-ban található! További részletek a 2014-es gyárlátogatási aloldalunkon.

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .