fbpx

2012 gyárlátogatás Berlin, Lipcse

Telt ház október 14-től!!! Már csak várólistára lehet feliratkozni, mert mindig van aki valamilyen nem várt okból az utazás előtt inkább átengedné a lehetőséget !

 

A 2012-es évben a Prága, Berlin, Berlin (BMW motorkerékpárgyár), Lipcse (új 3-as, 1-es, X1-es BMW-k) 4 napos program lett a nyertes verzió!

A programtervezet:

2012. november 17-én reggel 8:02-kor indulunk a megszokott helyünkről (M1-M7 közös szakaszának az elején található közért parkolójából) Budaörsi út – Bozókvár utca sarok. A busz 7:30-ra érkezik, a pontos indulás miatt kérjük mindenki legkésőbb 7:50-re érjen oda!

Az első estét Prága belvárosában töltjük. Szabadprogramos városnézést követően egy közös vacsorázás lesz várhatóan 19-20 órától.

Másnap reggel tovább indulunk Berlinbe. Itt a belvárosi szállodánk elfoglalása után a német főváros látványosságainak a megtekintésével töltjük a napot, amit a szokásos közös vacsorával és élménybeszámolóval zárunk.

A hétfői napon korai indulással 8:30-ra érkezünk a BMW Motorkerékpár gyárához. A programon kétszer 25 fős csoportban veszünk részt. A programot követően átbuszozunk Lipcse belvárosában lévő harmadik szállásunkra. Szokásos esti közös vacsi a Paulánerben itt sem maradhat el.

Kedd reggel ismét korai indulás mert 8:30-ra érkezünk a BMW legmodernebb gyárhoz ahol két-három csoportban tekintjük azt meg. Ezt a programunkat már a hazaindulás követi. A várható érkezés éjfélt követően várható!

A berlini gyárba csak 50 főt tudunk bevinni így csak a buszon utazóknak tudjuk ezt biztosítani (kivéve ha egy két buszon utazó lemond erről a lehetőségről)! Azonban Lipcsébe be tudunk vinni magunkkal még további 25 embert. Megfelelő mennyiségű saját közlekedési eszközzel utazó érdeklődő esetén, ide könnyen lehet csatlakozni.

Az árak kétágyas IBIS szobákban való elhelyezéssel, minden szálláshoz reggelivel, a busz és a gyárlátogatás költségével a négy napra:

 1. azon személyek akik részt vettek a 2012-es BMW Európa találkozón azoknak 55.000- Ft/fő (az Európa találkozó bevételéből nyújtott plusz klubos támogatás miatt)
 2. a BMW Autóklub tagjainak akik nem vettek részt az Európa találkozón 60.000- Ft/fő (a klubpénzből nyújtott szokásos támogatás miatt)
 3. azoknak akik NEM tagjai a BMW Autóklubunknak azoknak 70.000- Ft/fő

Jelentkezés: info@bmwautoklub.hu címre írt levéllel, add meg minden veled utazónak a nevét és hogy mikor és miként egyenlíted ki a számlát.

Határidő: Szeptember 30-ig!!! A jelentkezéseket beérkezés sorrendjében fogadjuk el. Három napon belül a részvételi díjat is át kell utalni (esetleg készpénzben kiegyenlíteni) a K&H 10402166-00305769 BMW Autóklub számlaszámára. Amíg az utalás nem érkezik meg addig a jelentkezést nem kerül véglegesítésre azaz a később jelentkezettek, de előbb fizetők beelőzhetnek (így akár az utazásról is le lehet maradni).

Kérés esetén lehetőséget biztosítunk a részletfizetésre, a következő megosztásban:

 • Szeptember 30-ig 30.000- Ft/fő a minimum utalandó összeg
 • október 15-ig 20.000-Ft/fő.
 • november 5-ig pedig a teljes fennmaradó összeget kell elutalni

Néhány fénykép a régebbi túráinkról és a várható látnivalókról:

Azok akik egyágyas szobában szeretnének aludni azok még 25.000-Ft-ot adjanak hozzá a költségekhez és ezen igényüket mielőbb jelezzék!

További fakultatív kiegészítő programok várhatóak (javaslatokat még elfogadunk).

Add le most a jelentkezésedet az info@bmwautoklub.hu címre írt levéllel. Add meg minden veled utazónak a nevét és hogy mikor és miként egyenlíted ki a számlát.

A busz amivel utazunk az a tavalyi buszunk lesz! Ez egy 4 éves Scania Irizar típus és a tavalyi tapasztalatunk alapján kellően kényelmes és jó állapotban tartott. A DVD videó és a frissen darálós kávéfőzőgép ismét a rendelkezésünkre fog állni. A hangulatról nekünk kell gondoskodni, de ezzel eddig maximum csak az Osztyapenkó szobor helyéig volt gond.

Add le most a jelentkezésedet az info@bmwautoklub.hu címre írt levéllel. Add meg minden veled utazónak a nevét és hogy mikor és miként egyenlíted ki a számlát.

4 comments on “2012 gyárlátogatás Berlin, Lipcse”

 1. Kalocsa Miklós Válasz

  Kedves Szervezők!

  A gyárlátogatáshoz szeretnék hozzá szólni. Magam részéről az 1. programra szavazok, az az (Prága, Berlin, Berlin (motorkerékpárgyár), Lipcse (új 3-as, 1-es) 4 nap.
  A döntésemet három szempont befolyásolta:
  1. Finom prágai sörök
  2.Motorkerékpár gyártás iránti érdeklődésem
  3.Az új 3-as iránti kiemelt érdeklődésem

  Üdvözlettel: Kalocsa Miklós

 2. Pál István Válasz

  Kedves Barátaim!

  Sz. van a palacsintában de elég nagy… Hétfőn és kedden óráim vannak, a menterendet borzasztó nehéz tartani. A tanszékvezető úr nem fog repesni az örömtől, ha erre hivatkozással kérek szabadságot. A dolog pikantériáját az adja, hogy a nagyfőnök most tárgyal az adjunktusi előléptetésemről az intézetigazgatóval, így a „lógás” nehezen lenne kommunikálható.
  A klubnapon, vagy bármely más egynapos happeningen, a vezetés-technikai tréningen mindenképp ott leszek, de munkaidőben ez nem félek, nem fog menni.
  Köszönöm szépen a meghívást, de a jövőben kérném figyelembe venni, hogy hétköznap nekem nem oly könnyű elszabadulnom a munkahelyemről.
  Baráti Üdvözlettel : István

  • Horváth Zoltán Válasz

   Hát kedves István!
   Sajnos nem tudjuk elintézni még miattad sem, hogy a kedves német kollégák hétvégén dolgozzanak. Így a gyárlátogatás csak hétköznap lehet!
   Sajnáljuk: Zoli

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .