fbpx

2014. október 10-13 BMW Gyárlátogatás

Az idei gyárlátogatásunk is egyedi lesz!

Gyár München

Ez évben ismét Münchenbe megyünk, azonban most nem a Sörfesztivál idején, hanem azt követően. De most is van egy nagyszabású rendezvény, méghozzá a München Maraton!

A BMW 2011 óta szponzorálja a hosszútáv futást! Így tesz ezzel a hazai képviselet is akinek a szakmai támogatásával a tavalyi évben én is lefutottam a BMW Frankfurt Maratont. Most többeknek szeretnénk ezt a jelképes támogatást biztosítani így a gyárlátogatást erre az időpontra szervezzük, hogy tagjaink közül minél többen tudjanak csatlakozni a programhoz. Itt nem csak a 42.195 méteres táv teljesíthető hanem lehetőség van a félmaraton és 10 km-es táv teljesítésére is! Aki nem akar futni annak sem kell aggódnia, hisz rengeteg program és látványosság várja a szurkolókat is ebben az időszakban Münchenben!

Így ezúttal a program része lesz egy hosszútáv futás lehetősége is! Gondold meg és csatlakozz futó csapatunkhoz a neked megfelelő távon. Nevezési és egyéb feltételek itt találhatóak a jelentkezési lapot pedig itt tudod letölteni.

A várható program:

Péntek

2014. október 10-én pénteken reggel 8:02-kor indulunk a megszokott helyünkről (M1-M7 közös szakaszának az elején található közért parkolójából) Budapest XI. kerület, Budaörsi út – Bozókvár utca sarok. A busz 7:30-ra érkezik, a pontos indulás miatt kérjük mindenki legkésőbb 7:50-re érjen oda!

A kora délutáni órákban Münchenbe érkezünk és elfoglaljuk a szállásunkat a Hauptbahnhof közelében http://www.heh.de . Majd esti séta és vacsora.

Szombat

A kényelmes reggelit követően átköltözünk egy szomszédos szállodába http://www.winters.de és 11 órakor indulunk a pár évvel ezelőtt nagy sikert aratott Müncheni közlekedési múzeumhoz. Akkor a repülők és hajók részlegben töltöttünk el 3 órát most az autók részleget nézzük meg.

Délután visszamegyünk a szállásunkra majd ezt követően megtekintjük a München Maraton miatt kialakított kedvezményes sport vásárt, majd a futóknak itt a helyszínen rajtszám és rajt csomag átvétel és tésztaparti, a többieknek városnézés, vacsorázás.

Vasárnap

A futóversenyek a nap folyamán folyamatosan indulnak. 10 órakor a Maraton,  10:45-kor a 10km-es futók állnak rajthoz, míg végül a félmaratoni távot teljesítők 14 órakor startolnak. A futók beérkezése 16:30-ig várható.

Közben azok akik nem futnak megnézhetik a BMW Welt-et és a BMW Múzeumot valamint München utcáin szurkolhatnak a futóknak. Ilyenkor a futó útvonalon rengeteg (20-30) helyen zenészek adják a ritmust a kellemes futáshoz valamint a szurkolók szórakoztatásához. A futók érkezése előtt a szponzorok autóiból, biciklijeiről mindenféle szurkolási eszközt osztogatnak a jó hangulat elősegítése érdekében.

Ezután a tartalmas nap után az Augustiner Keller bajor étteremben vacsorázunk közösen.

Hétfő

A délelőtti órákban megnézzük a Münchenben üzemelő BMW gyárat. Ezt követően buszunkba visszaülve Budapest felé vesszük az irányt a várható érkezés a késő esti hajnali órákban.

Részvételi díj amely tartalmazza a 3 éjszaka szállást reggelivel kétágyas szobákban, a buszos utazást valamint a gyárlátogatás árát:

  1. a BMW Autóklub tagjainak 68.000- Ft/fő (a klubpénzből nyújtott szokásos támogatás miatt)
  2. azoknak akik NEM tagjai a BMW Autóklubunknak 78.000- Ft/fő

A jelentkezéseket beérkezés sorrendjében fogadjuk el.

A részvételi díjat át kell utalni (esetleg készpénzben kiegyenlíteni) a K&H 10402166-00305769 BMW Autóklub számlaszámára. Amíg a befizetés nem érkezik meg, addig a jelentkezést nem kerül véglegesítésre, azaz a később jelentkezettek, de előbb fizetők beelőzhetnek (így akár az utazásról is le lehet maradni).

Fizetési határidők: 

A fenn maradt hátralék megfizetésének a határideje 2014. augusztus 6. !!! 

Ezt követően már jelentkezni csak kivételes esetben lehetséges.

A jelentkezés elindult! Ha részt szeretnél venni a gyárlátogatáson akkor mielőbb küldj egy emailt az elnok@bmwautoklub.hu címre!

A programhoz nem csak buszos utazással, hanem autóval is lehet csatlakozni ezen esetben 6.500-Ft/fő kedvezményt adunk a részvételi díjból!

Ezért utazunk:

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .