fbpx

2016. 09. 8-11 BMW 100 éves Fesztivál, BMW Classic, Welt és Múzeum látogatás

A BMW 2016-ban 100 éves.

100 éve

 

A BMW meghívta a BMW Autóklub Magyarország tagjait , hogy szeptember 9 és 11 között ünnepeljük együtt a 100 éves évfordulót közösen Münchenben. 

2016. szeptember 9-11. között a vezetés lélegzetelállító élménye járja majd át a müncheni Olympiapark mintegy 110 000 négyzetméteres területét: a bajor gyártó centenáriumi ünnepségsorozatának „THE NEXT 100 YEARS” mottója alatt életre hívott háromnapos BMW Fesztivál és kétestés BMW Festival Night világhírű előadókkal és a márka százéves történetének 300 guruló műalkotásával várja a rajongókat.

https://www.bmw-festival.de/en/festival

A fesztivál területe autóval nem megközelíthető, oda csak a gyár által kiállításra kerülő autók mehetnek be. Ezért kérnek mindenkit, hogy tömegközlekedéssel vagy gyalogosan közelítse meg a helyszínt.

Szállásunkat már lefoglaltuk az IBIS München City Nord szállodában (6 metro megálló az Olimpia parktól egy átszállással).

A BMW fesztivál helyszínén rengeteg korhű BMW modell lesz kiállítva.

 

Ezen a programunkon két különböző módon is részt tudsz venni

A szállás 3 éjszakára (csütörtök, péntek, szombat) reggelivel van megrendelve, ingyenes wifivel.

 

tömegközl

Itt a részvételi díj klubtagoknak: 90.000- Ft/fő kétágyas szobában való elhelyezéssel.

Nem klubtagoknak: 97.500-Ft/fő kétágyas szobában való elhelyezéssel.

Az ár tartalmazza a 3 éjszaka szállást reggelivel, a busz költséget és a belépőt a szombat esti Fesztiválra! A busz vasárnap 11 órakor indul vissza Budapestre, a várható érkezés Budapestre a késő esti órákban (21-24 óra környékén).

2, Autós:

Lehetőséged van egyénileg is kiutazni saját autóval ebben az esetben ugyan azt kapod mint az 1-es verzió, de a buszos utazást nem tudod igénybe venni. Az autó parkolása 9 Euro/nap áron lehetséges

Itt a részvételi díj: 65.000-Ft/fő kétágyas szobában való elhelyezéssel.

Nem klubtagoknak:72.500-Ft/fő kétágyas szobában való elhelyezéssel.

Az ár tartalmazza a 3 éjszaka szállást reggelivel, és a belépőt a szombat esti Fesztiválra!

3, Autós élménytúra hosszú:

Ez a programunk csak az autóval utazóknak szól. Itt az indulási időpont  2016. szeptember 6-án kedden reggel lesz és bejárjuk a fő program előtt Ausztria és dél Németország egyes látványos helyeit.

autós térkép

Szállások itt várhatóak: Presseggersee és Söldenben

Presseggersee Sölden sz

Ebben a túrában szerepel többek közt:  a legendás osztrák 69-es út, Nassfeld hágó, Timmelsjoch hágó, egy kis Alto-Adige (Bolzanó és környéke) és pár finom hegyi kanyarvadászat! Természetesen a Neuschwanstein céllal. Csütörtökön késő délután érkeznénk mi is Münchenbe.

alto-adige-metasnovas (1) Timmelsjoch Neuschwanstein

Itt a részvételi díj: 95.000-Ft/fő többnyire kétágyas szobában való elhelyezéssel (kétszer két hálószobás apartmanban közösen).

Nem klubtagoknak: 102.500-Ft/fő többnyire kétágyas szobában való elhelyezéssel (néha két hálószobás apartmanban).

Az ár tartalmazza a 5 éjszaka szállást reggelivel (egy hely kivételével), és a belépőt a szombat esti Fesztiválra!


A javasolt BMW-s programok Münchenbe:

  • az Olimpiai Park Fesztivál terület szombat, vasárnap ingyenesen látogatható a gyár állítása szerint több száz válogatott autó lesz kiállítva és további programok állnak majd rendelkezésre.
  • BMW Welt ingyenesen látogatható
  • BMW Múzeum 10 Euro-ért látogatható (különböző kedvezmények igénybe vehetőek) ITT a shopban (a Welt shopjában nincs) a nemzetközi klubkártyánkra 5-10% körüli kedvezményt adnak

Részvételi helyek jelentkezési sorrendben a 100% részvételi díj megfizetésével (BMW Autóklub K&H Bank 10402166-00305769 ) és az elnok@bmwautoklub.hu címre küldött e-mail segítségével.

Végső teljes összeg megfizetésének a határideje: 2016 július 20.

Szervező: Horváth Zoltán 70 454 1111

BMW Autoklub Magyarorszag logo 2011_resize_resize