fbpx

Megalakult BMW Motorrad Club szakosztályunk

Megalakult az BMW Motorrad Club Hungary! 🏍

Örömmel jelentjük be, hogy Magyarországon megalakult a BMW Motorrad Club Hungary, ahol a BMW motoros közösség a szívünk ügye!

A klub célja, hogy összehozza a BMW motorok szerelmeseit, és lehetővé tegye számunkra, hogy megosszuk szenvedélyünket és történeteinket. Lehetőség nyílik majd arra, hogy eseményeken megosszuk egymással a motorozás örömét, az utazások élményeit és azokat a különleges pillanatokat, amiket a BMW motorokkal tapasztaltunk.

Terveink között szerepelnek nagyobb rendezvények, motoros találkozók és összejövetelek, túrázás, túraszervezés és vezetéstechnikai tréningek, amelyek tovább erősítik a magyarországi BMW motoros társadalmat. Ezek az események nem csak motorozási lehetőséget biztosítanak, hanem barátságokat is építenek, és lehetőséget teremtenek a közösségünk számára, hogy még közelebb kerüljön egymáshoz.

Csatlakozz hozzánk és legyél részese ennek az izgalmas közösségnek, ahol a motorozás a szenvedélyünk, és a BMW motorok pedig a közös kötelékünk. Várunk szeretettel mindenkit, aki osztozni szeretne ebben a szenvedélyben! 💙🏍️

Kövesd az Facebook csoportunkat az alábbi linken:

https://www.facebook.com/groups/1258030924804470/?ref=share_group_link

Ahol híreket, információkat olvashatsz a klub tevékenységérő!

A BMW Motorrad Club Hungary-hoz való csatlakozás az alábbi linken lehetséges a Motorrad szakosztály kiválasztásával:

bmwautoklub.hu/belepesi-nyilatkozat-crm

#BMWMotorradKlubMagyarország#BMW

#BMWMotorradClubHungary#Motorrad#MotorosKlub#MotorosTörténetek

#MotorosKözösség

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .