Rendezd a tagsági viszonyodat még idén és ajándék 2019-es BMW Autóklubos naptárt kapsz ajándékba!

Az ajánlatunk vonatkozik régi és új tagjainkra is, és január 2-án zárásig még jóváírt befizetéseket vesszük figyelembe az ajándék naptár tekintetében!

A tagjainknak nem kell mondanunk, hogy miért legyen tag valaki, de az újaknak azért adunk egy két támpontot a rendszeres gondolatuk válaszaként:

Nem célunk az ésszerűtlen toborzás, annak vagyunk a hívei hogy ismerj meg minket és ha tetszik amit látsz és az azonos azzal amit szeretnél akkor köztünk van a helyed.

Kezdjük azzal kiknek nem javasoljuk a tagságot: akiknek csak a gumiégetés számít, akik a félmeztelen lányok miatt járnak a BMW-s találkozókra és vélhetőleg azok sem fogják jól érezni magukat akik nem tudják elfogadni, hogy nem mindenki pont olyan tökéletes mint ő.

Nézzük kiknek lehet jó a tagságunk:

Több oka lehet annak, hogy valaki a tagunk lesz, és mi igyekszünk is a tagság valós igényeinek megfelelő programokat szervezni. 2018-ban közel 25 db különböző saját szervezésű programot rendeztünk, a havi klubnapokat nem is számolva. Az érdekesség kedvéért utána számoltam 2018-ban mennyi napon vett volna részt az aki mindenre elmegy. Ez a szám 65 napra jött ki ez azt jelenti, hogy 2018-ban a 365 napból legalább 65 napon volt saját szervezésű rendezvényünk (jótékonyságok, autós kirándulások, sport, gasztro, ünnepek, vezetéstechnika, verseny, gyárlátogatás és egyéb élmények) és ebben még a helyi és szakosztályi rendezvényeink bele sem voltak számolva. Hasonló várható 2019-ben is szerinted lesz olyan amire el fogsz tudni jönni?

Sajnos mégis volt néhány olyan tagunk aki egy rendezvényen sem tudott részt venni személyesen (ennek egy része könnyen érthető ha elmondjuk, hogy vannak olyan tagjaink is akik Angliában, Németországban vagy épp Finnországban élnek, azonban a különböző jótékonysági, társadalmi felelősségvállalási rendezvényeinknek távolmaradásuk ellenére is mindannyian részesei voltak amit ezúton is köszönünk nekik). A legtöbb programon résztvevő tagunk viszont 50 napnál többen is ott volt.

Segítségül a magabiztos pozitív döntésed miatt, kiválasztottam neked két spontán adott klubtagi visszajelzés a 2018-as évről.

Az elsőt egy viszonylag friss tagunk írta:

„Először is szeretnem újra megköszönni az egész évet. Noha alig egy éve ismertük meg egymást, úgy érzem néha, mintha ezer éve ismerősök lennénk. És nem csak mi ketten, hanem mindenki, aki aktív tagja a klubnak. Azt a rengeteg önfeláldozást, munkát és szeretetet, amit ebben a közösségben látok, ritkán érzek máshol. Kortól, nemtől és háttértől függetlenül mindenki figyelmes és nyitott. Kimondottan jó érzés veletek lenni!”

A másodikat egy olyan ember mondta aki már 4-5 éve tagunk:

“igazából egész évben a klub programjai alapján éltem az életemet, mindig azok voltak a viszonyítási pontok és hihetetlenül jó 2018 volt” (nem, nem ő volt ott a legtöbb programunkon, de az első tízben benne van)

Az elmúlt évek statisztikái alapján elmondhatjuk, hogy 90% feletti a tagság megújítási arányunk!

Az is pozitív visszajelzés számunkra, hogy voltak többen is akik csak 2018 utolsó hónapjaiban csatlakoztak, eljöttek 1-2-3 programunkra és már most bejelentkeztek 1-2 db 2019-es programunkra és egész évre előre rendezték is tagságukat.

Azt, hogy neked megéri-e klubtagnak lenni remélem a fentiekből kiderült. Ha mégsem tudod, akkor csak azt tudom tanácsolni, hogy nézz utána az oldalunkon, beszélj pár tagunkkal. Valójában azonban, ha felmerült benned a klubtagság szerintem érdemes kipróbálni! Mit veszíthetnél? 12-25.000 Ft-ot? Viszont nyerhetsz barátokat, rengeteg BMW-s élményt, büszkeséget hisz egy 1962-ben Magyarországon elsőként alakul márkaklub tagja lehetsz, akik tesznek is a társadalmi kötelezettségvállalásokért és a BMW-sek jobb híréért! Szerintem megéri tagnak lenni így én már kb. 14 éve az is vagyok :-).

Üdv:

Horváth Zoltán

Leave A Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..