fbpx

2011. 10. 02. Cabrio/Roadster északi kiskőr túra

Kedves BMW Cabrio és Roadster Klubtagok!
Ezen a hétvégén október 2-án vasárnap ismét szeretettel várunk minden vezetés élményére vágyó klubtársunkat egy késő nyári autós túrára!

őszi út

Az élményekből nem vagyunk hajlandóak alább adni és ehhez szerencsére hazánk tájai nagy segítségünkre vannak! Így most is kellemes, dombok között kanyargó útvonalat választottunk a csapatunknak, színvonalas kiegészítő programokkal az időjárás napsütéses támogatásával (24°C) és az autóink biztosította vezetés élményével!

Táv: 211 km (autópálya matrica nem kell)

Találkozó: 9:45-10:00 között, az M3-as autópálya kivezető szakaszán a 12-es km kőnél lévő Shell – McDonald’s parkolóban. Lehetőleg tiszteld meg a többi résztvevőt, a pontos, indulás kész érkezéseddel.


Nagyobb térképre váltás

Programtervezet:

Hollókő: Rövid sétát követően a Vár Étteremben fogyasztjuk el ebédünket. Itt a helyi palóc ételeket szeretők nem fognak csalódni, de aki a hagyományos ételek kedvelője, annak sem fog kopogni a szeme távozásunkkor.
Szécsény: 15 km autókázást követően rövid levezető séta a Szécsényben levő Várkertben. A nagy kiterjedésű gondozott, gyönyörű fekvésű terület kavicsos sétányokkal behálózott tájvédelmi körzet, nagyon szép látnivalót kínál. A területen fekvő kis és nagy tó vízelvezető árkaival és szép fahídjaival próbál majd örömöt okozni nekünk.
Nógrád
egy órás autókázást követően jutunk el a nógrádi várhoz, amelybe feljutván a Börzsöny lankáin pihentetjük szemeinket.

Hollókő

Szécsény várkert

Szécsény várkert

Várható visszaérkezés: 17 óra

Jelentkezni a Gády Kayser Lillánál tudsz telefonon +36 (30) 5247635 vagy emailben lilla pont gady kukac gmail pont com

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .