fbpx

Amit a BMW Autóklub tagságról mindenképpen tudnod kell

Fedezd fel a klubtagságban rejlő fantasztikus lehetőségeket!

Tagsági szinttől függően izgalmas programok és prémium kedvezmények várnak Rád! Fontos tudnod, hogy mi nem az autód típusát vagy értékét nézzük (légyszi, Te se tedd!). Egyedül az számít, hogy milyen mértékben szeretnél részt venni közösségünk életében. Velünk tartasz?

Magyarország első autós márkaklubja több mint 50 éve alakult.

Látogass el velünk a müncheni BMW gyárba, vegyél részt egy hamisítatlan autós találkozón vagy barangold be csapatunkkal az ország és Európa legszebb helyeit! Ez csak néhány a Rád váró szédületes programok közül. Nem csak a száguldás és az autók szeretete éltet minket: itt garantáltan hasonló érdeklődésű barátokra találsz!

A BMW Autóklub különböző tagsági szinteket kínál.

Ez nem a megkülönböztetés célját szolgálja, sokkal inkább egy nagyszerű mód arra, hogy mindenki megtalálja az anyagi lehetőségeinek és személyes igényeinek

 leginkább megfelelőt.

Tagsági szintjeinkről bővebb információt ITT olvashatsz

1-es szint – Bronz tagság: passzív tagság, atagsági viszony fenntartása.

3-as szint – Ezüst tagság: minimum belépési szint,ha még csak ízlelgetnéd a klubtagságot. Amennyiben valamilyen oknál fogva (például baba érkezése, tartós betegség) huzamosabb ideig nem tudsz részt venni a klub életében, a 3-as szintről egyszerűen visszaválthatsz bronz tagságra.

5-ös szint – Arany tagság: avagy az arany középút. Ha minden vágyad egy BMW gyár meglátogatása, vagy szeretnél új skillekre szert tenni egy szuperhasznos vezetéstechnikai tréningen, minimum ezt válaszd!

7-es szint – Platina tagság (VIP): megszállott rajongóknak, akik minden rendezvényen, eseményen ott akarnak lenni, és totálisan kimaxolnák a tagság nyújtotta előnyöket, valamint klubunkat aktívan támogatni kívánják.

BMW Autóklub

*fergeteges hangulat *összetartó közösség *izgalmas és változatos programok

Mit kell tennem, ha én is BMW Autóklub tag szeretnék lenni?

  1. Először is, olvasd el figyelmesen a leírást, és döntsd el, melyik szint felelne meg leginkább igényeidnek! (linkel: https://bmwautoklub.hu/about/tagsagi-szintjeink)
  2. Töltsd ki belépési nyilatkozatunkat!

(linkel: https://bmwautoklub.hu/belepesi-nyilatkozat-crm)

  • Egyszeri belépési és a kiválasztott szintnek megfelelő tagsági díj befizetése.

Az 5-ös és 7-es szinteknél negyedéves tagdíjfizetésre is lehetőséged van. 

A közleménybe ne felejtsd el beírni nevedet és a „tagsági díj” megjegyzést.

K&H 10402166-00305769-00000000

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .