fbpx

BMW Autóklub programon való részvétel feltételei

Kedves klubtagok és programjainkon résztvevők!

A programokon való részvétel feltétele, hogy elfogadd a klub alapszabályát, szellemiségét és kommunikációs kultúráját!

Aki részt vesz a programon, jelentkezésével és részvételével kifejezetten hozzájárul az alábbiakhoz:

Mindenki saját felelősségére vesz részt a programon.

A jelentkezési határidő utáni lemondás esetén tudomásul veszi, hogy a teljes részvételi díjat ki kell fizetnie. Akkor is, ha bármilyen, akár neki nem felróható ok miatt nem tud részt venni a programon (mindent megteszünk, hogy másnak átadjuk a részvétel lehetőségét és így a pótrésztvevőtől kapot befizetést a klub természetesen visszatéríti az eredeti résztvevőnek).

A programon résztvevők elfogadják, hogy nem vagyunk egyformák és ezt mindenki el is fogadja és senki nem akarja magára formálni a többi résztvevőt.

Aki résztvesz a programon, részvételével hozzájárul, hogy megjelenhet a programon készült képeken videókon azok felkerülhetnek bármely közösségi média felületre (például: Facebook, Instagram, stb.).

Mindenkinek képesnek kell lennie az önálló saját navigációra a programpontok között.

Mindenkinek saját felelőssége, hogy a programhoz szükséges papírokkal, engedélyekkel beszerezze és azokkal program során rendelkezzen (például: útlevél, zöldkártya, covid teszt vagy Eu kártya, utasbiztosítás, stb.)

Minden résztvevő vállalja, hogy nem beszél szenzitív témákról (például politikáról, vallásról, stb.) és semmi ilyen irányú agitálást nem folytat.

Minden programpont kihagyható és egyéni döntés alapján más programmal helyettesíthető.

Az út során a szabad frekvenciás adóvevőkkel a 7/8-as csatornát használva kommunikálunk (korlátozott kapacitással azon résztvevőknek akinek nincs ilyen próbálunk biztosítani)

Minden fontosabb infót a Messenger program segítségével a „BMW túra aktuális/következő” csoportba osztjuk meg.