fbpx

2011. 07. 31. Cabrio/Roadster túra

Kedves BMW Cabrio és Roadster Barátok!
A BMW Autóklub soron következő klubnapján is cabrio/roadster konvojba állunk és egy kellemes, baráti autókázást csapunk a Balaton-felvidéken. Találkozási hely július 31-én vasárnap 9:00-kor SZÉKESFEHÉRVÁRON az M7 autópályánál a középső kijáratnál lévő Shell kútnál. Autópálya matrica nem szükséges a túrához, mert a 8-as úton haladunk tovább.
Az úti cél a Káli-medence! Hazánk kicsi, egyedülálló szépségekkel megáldott vulkanikus területe, a magyarországi Toscana! A Hegyestű bazaltoszlopoknál találkozhatsz a magyarországi macskakövek alapanyagával illetve az azokat kifaragók gyermekeivel is beszélgethetsz a bemutató során. Akik beszámolnak majd róla, hogy Európában hol találkozhatunk még ezekkel az igen  jó minőségű kövekkel. A kiállítási területen többmillió éves kőtömbökkel is találkozni fogunk.

A várható időjárás 25°C napsütés 0 mm csapadék.

Nagyon szépen karbantartott falvakon vezet keresztül az utunk, így ne csodálkozzál majd, ha esetleg azon veszed észre magad, hogy elkezded úgy nézni a házakat, hogy melyiket is választanád nyaralónak vagy befektetésnek.

Az ebédre egy kellemes helyi étteremben pihenünk meg, ahol részünkre fenntartott asztalokkal várnak majd minket.
Légyszi, most küldj egy érdeklődő SMS-t vagy e-mailt a megadott elérhetőségeinkre, „érdekel a szombati túra” tartalommal, hogy személyesen tudjunk tájékoztatni a részletekről a későbbiekben.

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .