fbpx

Prémium gumigyárban jártunk Nyíregyházán

MICHELIN HUNGÁRIA KFT. Nyíregyházi gyárlátogatás

Olvassátok győri tagjaink beszámolóját:

2011.09.29.-én részt vettünk a nyíregyházi MICHELIN gyárlátogatáson. 6:45-re érkeztünk a Kerepesi úton található központhoz, ahol bevártuk a többieket (Magyar Autóklub, Totalcar, Bloggerek valamint a BMW Autóklub tagjait) és közösen folytattuk busszal utunkat a nyíregyházi gyár felé vezetőnkkel, Császár Mónikával, aki egésznap egyengette utunkat és a programot.

A rövidnek nem nevezhető úton rengeteg hasznos információval lettünk gazdagabbak a klubunk elnökétől, a BMW Autóklub Magyarország jövőbeli életével kapcsolatban.

Valamivel 11óra előtt érkeztünk meg a gyárhoz, ahol a székesfehérvári klubtársak Kalocsa Miklós vezetésével már vártak minket.

A belépőkártyák és a munkavédelmi ruha kiosztása után egy rövid prezentációt kaptunk a gyár történetéről és szerepéről. Ezt követően a társaságot 3 részre osztották és így indultunk felfedezni a gyárat. Gumi alapanyagaRendkívül precíz és szakmailag rátermett „idegenvezetőnk” a gumigyártás kezdetétől egészen a gyártás utolsó fázisáig, a kész Kezd alakulnigumiabroncsig. Egy rendkívül élmény dús 2órás gyárlátogatáson vettünk részt. Betekintést kaptunk az abroncs felépítéséről, szerkezetéről, összetettségéről valamint a a következő lépésre várvavulkanizálás technológiájáról. Ezt követően leadásra kerültek a munkavédelmi ruhák és egy impozáns ajándékot kaptunk a MICHELIN HUNGÁRIA Kft.-től, majd a csapat elindult az étterem felé, ahol elfogyasztottuk a tartalmas, ízletes ebédünket.

Az ebéd elfogyasztása után Budapest felé vettük az irányt és este 18 órakor érkeztünk meg a Michelin budapesti központjához, ahol elbúcsúztunk és hazafelé vettük az irányt.

Összességében egy nagyon jól szervezett, színvonalas és érdekes programon vettünk részt. Rengeteg új információval, élménnyel és tudással gazdagodtunk.

Köszönjük MICHELIN!         Zoli és Norbikész

szállításra várvaútban az autóink felé

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .