fbpx

Nyíregyházi prémium

A nyíregyházi MICHELIN gyár több tekintetben is a prémium kategóriát képviseli. Először is a Michelin prémium abroncsai kerülnek  le a futószalagról. Csupa kis szériás, de nagy méretű abroncs. 17″ alatt itt neki sem kezdenek a gyártásnak. 17-21″ közötti négysebességű prémium úthengerek azok ami az itt dolgozó emberek és gépek tudásszintjének megfelelő. Méltán lehetünk büszkék rá, hogy a Mi gyárunk, a Michelin 76 gyárából a TOP 3 közé tartozik!. Nem véletlen, hogy többféle munkafolyamatot is a magyar kollégákhoz jönnek betanulni a többi gyár főbb beosztású dolgozói. Az itt készülő abroncsok gyártásához hozzáadott hazai szellemi termék is jelentős, mert itt tervezik meg az optimális gyártási folyamatokat.

Abba a szerencsés helyzetbe részesültek klubszervezeteink egyes tagjai, hogy lehetőségünk volt a Michelin marketing kommunikációs vezetőjének a szervezésében látogatást tennünk ebbe a gyárba.

A beszámoló képekben:

és videóban:

Köszönjük Michelin, köszönjük Mónika!

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .