fbpx

Nyárigumi Teszt Trinn Csilla

Bemutatkozó I. 

Trinn Csilla vagyok, 18 éves korom óta vezetek. Jelenlegi autóm egy BMW 120i Cabrio prémium selection, melyet 2008 óta használok és már több mint 100 000 ezer kilométert tettem meg vele. Az előző autóm is BMW volt, egy sima 1-es.

Jelenlegi autómat szeretem, mert az autó számomra nem simán egy közlekedési eszköz. Alapjában szeretem, ha az engem körülvevő tárgyak nemcsak szépek, praktikusak, de van bennük valami plusz, valami érdekes. Ezeknek a paramétereknek tökéletesen megfelel és még a „vezetés élményét” is maximálisan megadja, ahogy azt a márka ígéri :-)! Nem csak a saját véleményem, hogy kontrolláltan, de haladósan közlekedem. Egyszer részt vettem egy BMW Advanced Vezetéstechnikai Tréningen, ahol a nap végén, az első helyen végeztem az időméréses szlalom versenyen megelőzve férfi társaimat, de közben lévő feladatokon is dicsértek az instruktorok a jó és pontos feladat végzésekért. Akkor még a gyári gumikkal jártam.

908418_517358688300751_2063329748_n

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .