fbpx

2013 Micheelin álom Provence-ban

Egy hétfői napon csengett a telefonom. A kijelzőn Császár Mónika a Michelintől, ez jó hétfő (tőle ritkábban jön feladat, többször jön segítség) ráadásul kellemes egyéniség is.

Felvétel után informál, hogy lesz egy VIP tesztnapjuk Provenceban amire ezúttal szeretettel meghív engem vagy a BMW Autóklub alelnökét, tesztalanyok a Michelin szupersport abroncsai lesznek (MICHELIN Pilot Super Sport és a Michelin Pilot Sport Cup).  Ez már jó indítás, majd jön a dátum, jönnek a részletek. Provence repülővel 3 nap, teljes ellátás és hogy a gumikat tényleg a határaikig kitudjuk próbálni szuper sportautók. Audi R8, Porsche 911 GT3RS, Lamborgini Galardo, Ferrari R458 (itt már tudtam, hogy a fiam egy hétig nem fog beszélni velem).  Mónika elnézést kér, hogy nem tudott BMW-t intézni, neki megbocsájtom. Megköszönöm, majd a nap végén ismét előveszem a gondolatot és elkezdem ízlelgetni, Provence, Lamborgini, Ferrari, versenypálya, ahogy az amerikai mondaná vauu. Na de én most télen voltam téligumi teszten ami még mindig többször előbukkan emlékeim közül. Csak valaki mást kellene küldeni (legalább a fiam is beszélne velem) nézzük kik jöhetnek szóba a Michelin Super Sport abroncsok tesztjére . Alelnök Kaszó Endre, de csak ki tudjuk alkudni a bővítést legyen a pénztárosunk Halász Tibi. Rengeteget tesz a BMW Autóklubbért tényleg a szívén viseli a működését, hét közben és nem kevés hétvégén is. Szuper már hívom is, de pár napos gondolkodás után már elutasít. Sebaj, együtt leszünk öt napot a dél-nyugat csehországi autós túránkon majd akkor. Próbálok szövetkezni a feleségével Anettal, de hiába a túrát követően ismét elutasító a válasz megérthető gyermekkel kapcsolatos családi okok miatt. Az Endre marad a reményem, így egyből hívom őt. Másnap nemleges válasz, szívesen menne, de a munka … Egyik szemem sír a másik nevet érzés. Akkor nekem kell mennem Michelin tesztelésre Provenceba, Ferrarival, Lamboval, Porscheval, R8-assal tesztelni a MICHELIN Pilot Super Sport és a Michelin Pilot Sport Cup abroncsokat. Határidőre hívom is a Michelin képviselőjét, én megyek.

Ezt követően érkeznek is szépen sorban a prezentációk mi, hol és hogyan fog történni. Időpont, pálya, programok, autók, stb. .

folytatás hamarosan …..

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .