fbpx

MAK

Magyar Autóklub

A J Á N L A T a BMW Autóklub Magyarország tagjai részére

Kedvezményes belépés a Magyar Autóklub Standard kategóriájú tagságába. A standard kategória belépési tagdíja új belépők részére 2010-ben 12.600.- Ft. A BMW Klub tagjainak szóló ajánlatunk 9000.- Ft/ év, amennyiben email címüket megadják és vállalják, hogy a kommunikációt a MAK –al  elektronikus úton folytatják, továbbá a tagdíj fizetésére beszedési megbízást adnak a számlavezető bankjuknak illetve a tagdíj fizetését átutalással rendezik. ( nem igényelnek csekk kiküldést )A Standard tagságra vonatkozó ismertetőt  lejjebb találja.

Exkluzív ajánlatunk továbbá,
Az AUÉL-ben meghirdetett tagszervezési akció szabályai szerint minden BMW- MAK klubtag , ha beléptet egy másikat , kap egy 5000.- Ft értékű bont amit felhasználhat a megadott körben szolgáltatások igénybe vétele esetén. ( pl a vezetéstechnikai pályán) Ez az akció a MAK 110 éves évfordulójára, 110 napra lett meghirdetve és még nincs döntés az esetleges hosszabbításról, itt a belépés kedvezményesen 9600.-Ft.

STANDARD TAGSÁGI KÁRTYA ISMERTETŐ

I. Tagsági viszony:

A Standard kategóriában természetes személy és jogi személy egyaránt beléphet. A Standard kategória kiváltására külföldi személynek is van lehetősége, azonban a postán nyújtott szolgáltatásokat csak belföldi kézbesítési megbízott útján veheti igénybe.

A tagság a kártyán feltüntetett személyre és gépjárműre együttesen érvényes.

A kiváltásnál nem feltétel (kivéve, ha mennyiségi kedvezményt kíván a klubtag igénybe venni), hogy a klubtag a gépkocsi tulajdonosa, vagy üzemben tartója legyen.

A gépjármű belföldi és külföldi forgalmi engedéllyel és rendszámmal rendelkező gépjármű egyaránt lehet, azzal, hogy szolgáltatások igénybevételére kizárólag Magyarország területén van mód (kivéve EAE kártya kiváltása esetén).
Nem teljesíthető szolgáltatás, ha a meghibásodott gépjárművet a meghibásodás időpontjában
–    személyfuvarozásra
–    autómentésre
–    gépjármű vezető képzésre
–    bérautóként
–    mentőként, vagy
–    rendőrségi szolgálat céljára használták.
Nem terjed ki a szolgáltatás
–    3,5 t össztömeget meghaladó gépjárművekre, valamint
–    utánfutókra.

A tagság érvényességi idején belül egy alkalommal, a gépjármű elidegenítése esetén lehetőség van rendszámcserére, melynek díja 500,- Ft.

Ugyanazt a gépjármű rendszámot több klubtag is megadhatja.

A tagság a kiváltás napjától számított 365/366 nap.

A tagsági kártyát más személyre, vagy a kártyán fel nem tüntetett járműre nem lehet átruházni, nem örökölhető.

A Standard tagság esetében nincs lehetőség Tiszteletbeli klubtagságra.

II. Szolgáltatások:

A szolgáltatások kizárólag belföldön vehetők igénybe (kivéve Show Your Card!, Exclusive Assistance Europe kártya)

Díjmentes szolgáltatások:
–    évente 8x Autósélet magazin,
–    jogi tanácsadás közlekedéssel, autózással kapcsolatos ügyekben,
–    országúti és/vagy városi helyszíni hibaelhárítás, az érvényességi időn belül összesen legfeljebb két alkalommal díjmentes, ezt követően díjkedvezményes tarifával vehető igénybe, (az országúti ás városi segélyszolgáltatás cserélhető, kombinálható egymással)
–    gépjármű elszállítása a legközelebbi szervizbe, az érvényességi időn belül legfeljebb 2x díjmentes, esetenként legfeljebb 20.000,- Ft értékhatárig, ezt követően díjkedvezményes tarifával vehető igénybe,
–    személyek eljuttatása – alapvetően a sikertelen helyszíni hibaelhárítást követően – a műszaki hiba helyszínétől a legközelebbi autóbusz-, vagy vasúti pályaudvarig segélyszolgálati gépjárművel, vagy taxival maximum 5.000,- Ft (bruttó) értékben,
–    díjmentes részvétel a Show Your Card! programban (részletesen III. pontban)

III. Kedvezmények, Show Your Card!, Exclusive Assistance Europe kártya:

A Standard tagsági kártya minden, a Magyar Autóklub által klubtagjai részére meghirdetett tarifakedvezmény igénybevételére jogosít.
Díjkedvezménnyel igénybe vehető szolgáltatásaink pl.
–    gépjármű szállítás,
–    MAK műszaki szolgáltatások,
–    bérautó szolgáltatások (Assist-Rent)
–    Autoclub Travel utazások,
–    stb.

A Show Your Card! személyre szóló kedvezmények és a csoportos élet-és balesetbiztosítást kizárólag természetes személyek vehetik igénybe, bármely egyéb szolgáltatás és termék díjkedvezménye a klubtagsági igazolvány tulajdonosát illeti meg.

A Show Your Card! programban igénybe vehető kedvezményekre valamennyi Standard klubtag jogosult. A kártya tulajdonosát Magyarországon, valamint Európa több országában, valamint, Észak- és Dél-Amerikában, Afrikában több mint 100.000 helyen várják kedvezményes szolgáltatások, a tömegközlekedési eszközöktől a kulturális intézményeken át a termálfürdőkig és éttermekig, autókölcsönzőig.
Kizárólag klubtagok jogosultak továbbá a külföldi segítségnyújtási szolgáltatást biztosító Exclusive Assistance Europe kártya kiváltását.

A klubtagoknak lehetőségük van továbbá Nemzetközi Kemping Igazolvány kiváltására is.