fbpx

2015. 05. 09 -17. BMW Toszkán körutazás – 2565 km

San Gimignano

A már hagyományosnak tekinthető autós túráink sorában most dél-nyugat Csehország és Ausztriát követően Toszkánába látogatunk el. A program során körtúra szerűen tekintjük meg a Toszkán tájat érdekességeket. A szállásunk várhatóan három különböző helyen lesz.

Egy kis ízelítő…

Toszkána történelmi és művészeti emlékekben gazdag gyönyörű tájain csodálatosan ötvöződik a múlt és a jelen. A magaslatokra épülő városok, amelyeket karcsú ciprusok vagy etruszk falak vesznek körül, mintha örök idők óta az alattuk elterülő vidéket kémlelnék. Letűnt korok főurainak gazdagságát és hatalmát idézik a nagyszerű paloták, békés nyugalmat sugároznak a szőlőültetvények és olajfa ligetek között megbúvó kis falvak, villák.

 

 

[divider scroll_text]

Program

Időpont: 2015. május 9-17. (9 NAP / 8 Éj)

Tervezett létszám: 39 fő (19 autó)

  1. nap: Indulás reggel 6-kor Budaörsről, Ljubljanán keresztül és Bolognán át utazva érkezünk meg Maranelloba. A szállás elfoglalása után a Ferrari gyárban és múzeumban teszünk látogatást. Ezt követően különböző Ferrari modelleket vezetünk a helyi közutakon.
  2. nap: Indulás után rövid utazást követően érkezünk meg a Firenzéhez közeli Impruneta kisvárosba, ahol egy kis családi hotelben szállunk meg két éjszakára. (945 km)
  3. nap: Egész napos városnézés Firenzében, amit kivételesen busszal fogunk megközelíteni, hogy megízlelhessük a környék finomabbnál finomabb borait, gasztronómiai különlegességeit. A kora esti órákban érkezünk vissza a szálláshelyünkre.
  4. nap: Impruneta-Vinci-Pisa-Volterra. Útközben megismerhetjük Leonardo szülőhelyét, ellátogatunk a híres Pisai ferdetoronyhoz, majd egy önellátó apartman házban pihenjük ki magunkat a következő két napon..(180 km)
  5. nap: Volterra-Lajatico-San Gimignano-Volterra körutazás, városnézés. A nap különlegessége, hogy ellátogatunk a középkori „Manhattan”- be. (90 km)
  6. nap: Volterra-Monteriggioni-Siena-Montalcino felfedezzük a kis városokat, majd a délutáni órákban érkezünk meg következő állomásunkhoz,a híres Brunelló bor hazájába, Montalcinóba. Itt három éjszakát fogunk eltölteni. (100 km)
  7. nap: Montalcino- Castellnuovo (Collosorbo pince/Apátság), majd Pienza és San Quirico D’orcia útvonalon bebarangoljuk a borvidéket, megtekintünk számos kisvárost és megízleljük a vidék borait, ételeit .
  8. nap: Montalcino-Montepulcano-Cortona-Montalcino Borvidék túra és Cortona város(Napsütötte Toszkána) felfedezése. (135 km)
  9. nap:  Montalcino-ból ind indulunk haza és búcsút intünk a gyönyörűséges tájnak 3 pihenő beiktatásával  Firenzén keresztül utazunk Ljubljana felé és érkezünk Budaörsre a késő esti órákban. (1050 km)

[divider scroll_text]

1243944972_29Pihenőhelyek-szállások

Matteo Panziója

Toszkanamania/Matteo

Volterra Hotel

Toszkánamania_Villa_Opera

DSC_0011Bartoligiusti Panzió

Montalcino_Bartoligiusti

 

 

 

 

[divider scroll_text]

Részvételi díj / Jelentkezés

Klubtagoknak és velük utazóknak 215 € / 67 000 HUF/fő, amely nem tartalmazza az üzemanyagköltséget és szükséges napi zsebpénzt! A további részletekről érdeklődj a szervezőtől! (Ha nem klubtag jelentkezik akkor +10% a fizetendő összeg)

Jelentkezési határidő:

2014. december 1-ig, 50% (108 €) előleg befizetésével, a klubnapokon személyesen, készpénzben.  A fennmaradó összeg befizetését 2015. március 9- ig várjuk. A jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében kezeljük.

[divider scroll_text]

Egyéb Információk

A díj tájékoztató adat, ami a résztevevők számától függően alakulhat.

Szervezők: Kalocsa Miklós +36 20 585 9290 és Horváth Zoltán +36  70 454 1111

 

Ha a Toszkán varázslatot te is szeretnéd átélni…– ne habozz a jelentkezéssel!

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .