2014. 12. 01. Jótékonykodás

Figyelem BMW Autóklub a BMW klub Budapesttel közösen elkezdtünk egy kis jelképes karácsonyi jótékonykodás amibe megpróbálunk minél több BMW-s CSOPORTOT/BARÁTI TÁRSASÁGOT/EGYÉNT bevonni.

Nem egy hatalmas dolgot szervezünk, hanem egyéni szinten pici energiát igénylőt, de ha kellően sokan mutatjuk meg, hogy a BMW-sek nem csak azokból állnak akiket szidni lehet, hanem akikre fel is lehet nézni akkor ez sem lesz jelentéktelen. A későbbiekben az ilyen jellegű tevékenységünket szeretnénk majd elmélyíteni magasabb, komolyabb szintre emelni, de most egy egyszerű BMW-s papírdoboz (vagy cipősdoboz) akcióra gondoltunk.

Azaz szeretnénk megkérni minden BMW kedvelőt, hogy egy BMW alkatrészdobozba (vagy cipősdobozba) rakjon össze olyan használt vagy új játékokat amikre neki már nincs feltétlen szüksége és jobban örülne neki ha valaki másnak is örömet okozhatnának azok a játékok. Pakold össze amikre gondolsz és hozd el nekünk egy napokon belül meghatározott helyre, hogy eljuttathassuk azoknak akik csillogó szemekkel várják ezeket a dobozokat. Ha van az ismerősi körödben olyan aki szívesen csatlakozna kérlek segíts neki. További részletek hamarosan mert a karácsonyi vacsoránk előtt (dec 14.) eljuttatnánk ezeket a jelképes ajándékokat a rászorulóknak. Köszönünk minden ajándékot!

További részletek hamarosan itt.

Leave A Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..