fbpx

2014. 12. 01. Jótékonykodás

Figyelem BMW Autóklub a BMW klub Budapesttel közösen elkezdtünk egy kis jelképes karácsonyi jótékonykodás amibe megpróbálunk minél több BMW-s CSOPORTOT/BARÁTI TÁRSASÁGOT/EGYÉNT bevonni.

Nem egy hatalmas dolgot szervezünk, hanem egyéni szinten pici energiát igénylőt, de ha kellően sokan mutatjuk meg, hogy a BMW-sek nem csak azokból állnak akiket szidni lehet, hanem akikre fel is lehet nézni akkor ez sem lesz jelentéktelen. A későbbiekben az ilyen jellegű tevékenységünket szeretnénk majd elmélyíteni magasabb, komolyabb szintre emelni, de most egy egyszerű BMW-s papírdoboz (vagy cipősdoboz) akcióra gondoltunk.

Azaz szeretnénk megkérni minden BMW kedvelőt, hogy egy BMW alkatrészdobozba (vagy cipősdobozba) rakjon össze olyan használt vagy új játékokat amikre neki már nincs feltétlen szüksége és jobban örülne neki ha valaki másnak is örömet okozhatnának azok a játékok. Pakold össze amikre gondolsz és hozd el nekünk egy napokon belül meghatározott helyre, hogy eljuttathassuk azoknak akik csillogó szemekkel várják ezeket a dobozokat. Ha van az ismerősi körödben olyan aki szívesen csatlakozna kérlek segíts neki. További részletek hamarosan mert a karácsonyi vacsoránk előtt (dec 14.) eljuttatnánk ezeket a jelképes ajándékokat a rászorulóknak. Köszönünk minden ajándékot!

További részletek hamarosan itt.

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .