fbpx

2014. 11. 22. BMW Vezetéstechnikai tréning

Vezetéstechnikai tréning!

Kiskunlacházára megyünk a BMW hivatalos vezetéstechnikai oktatóihoz.  

Kedvezményes vezetéstechnikai tréningek

Kedvezményes vezetéstechnikai tréningek

Szakmai részben nem alkudunk, csak az ár lesz kedvező!

Találkozó 7:30-kor, indulás 7:40-kor innen  

DRIVEX_sajat_autos_trening_felelossegvallalasi nyilatkozata amit a helyszínen majd alá kell írni.

Íme a várható tematika:
08.15 érkezés Kiskunlacházára, regisztráció

08.30 elmélet

Legalább két különböző csoport kerül kialakításra. Lesz egy a “bölcsen” vezetők részére és lesz egy “Ninho” vezetők részére szóló program. Szóval bátran nevezd kedvesedet vagy a friss jogosítványost gyermeked és jelentkezz te is!

09.30-16:30-ig gyakorlatok amik csoportonként eltérőek lehetnek: vészfék, célfék 60-100-ig, elkerülések fékkel és fék nélkül kettős elkerülés, alul- és túlkormányozottság forgásban, kanyartechnika és vészfékezés kanyarban, komplett szlalom+kanyartechnika és drift forgásban, stb-stb. A végén a szokásos szlalom időre.

közben 12.30 környékén csoportonként 30 perc ebéd, üdítők, kávé

16.30 oklevél, zárás

Ár: Ennek a képzésnek a lista ára 69.000- Ft, de a BMW Autóklub tagjainak november 10-ig történő jelentkezés esetén csak 39.000- Ft/+Áfa/autó (Áfás számlát adunk róla). Novemberi 11 utáni jelentkezés esetén 45.000-Ft/+Áfa/autó (Áfás számlát adunk róla).

Ha valaki kísérőt hoz magával akkor annak a díja 3.500- Ft/fő (a programon bent ülhet a kocsiban és az étkezésre is jogosítja). Lehetőséged van a részvételi díjat készpénzben is fizetni az elnökségi tagoknál!

Ha kérdésed van keress telefonon +36 70 454 1111

Amennyiben résztvevőnek meghívnád a kollégádat, ismerősödet is, akkor nekik a részvételi díj 46.000-Ft/+Áfa/autó (Áfás számlát adunk róla) nem kizáró tényező az egyéb márka.

Legyél te is MICHELIN tesztelő! A programra meghívtuk a Michelin nemzetközi képviselőit is akik a helyszínen kiválasztanak a résztvevők közül pár embert, akik a programot követő napokban vadonat új Michelin abroncsokat kapnak autójukra tesztelésre (havonta egy-egy pársoros visszajelzésért cserébe).

Michelin abroncsok

Szóval ne tétovázz jelentkezz most és akár mindössze  39.000- Ft-ért tudsz részt venni ezen a nagyon fontos és minden részvevő által nagyon hasznosnak titulált képzésen.

Várjuk a mielőbbi jelentkezésedet elnok@bmwautoklub.hu címre.

A program díját előre utalással is ki lehet egyenlíteni (javasoljuk/előnyben részesítjük a készpénzt)A számlaszámunk a szokásos a honlapunk alján is megtaláljátok: BMW Autóklub, K&H 10402166-00305769-00000000. Amennyiben utalod akkor ne felejtsd el a közleménybe a “nevedet” és a “veztréning támogatás” szót beleírni.

A program nem kíván meg semmi különlegeset az autódtól, de ha az év második felében még nem ellenőrizted a guminyomást (a vezető oldali ajtónyílásban a B oszlopon találod a gyár által javasolt értékeket) és a motorolaj szintedet akkor azt most tedd meg. Az időjárás már abba a időszakába ért amikor már könnyen indokolt lehet a téligumi használata (nem feltétel, de ha úgyis cseréltetni szeretnéd akkor praktikus lehet ezt most megtenni).

Kiknek ajánljuk ezt a tréninget? Nehéz helyzetben vagyok mert ha azt írom mindenkinek aki vezet, akkor túl általános lennék. Pedig a gyakorlatban valóban így van. Az árat is ennek megfelelően a igyekeztünk meghatározni (ezért adtunk hozzá klubos támogatást is), hogy minél többen el tudjatok jönni. A tavalyi vezetéstechnikai tréningünket követően több konkrét köszönő levelet is kaptunk a résztvevőktől akik nagyon jól érezték magukat és nagyon hasznosnak írták a tréninget. Bízom benne ez idén is így lesz :-)

Jelentkezz most az elnok@bmwautoklub.hu címre küldött e-maileddel,  hogy nehogy elfogyjanak a helyek!

 Szervező: Horváth Zoltán 70 454 1111

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .