fbpx

2014. 04. 30. BMW Autóklub fotózás a budapesti Hősök terén

Sajnos nem túl jó hírrel kell jelentkeznem. A szerdai klubnapunkra tervezett Hősök terén történő fotózás ELMARAD, (mivel a rend éber őrei egy hétvége alatt rájöttek, hogy a BMW autói még nem lebegnek és a díszburkolatra pedig autóval nem lehet felhajtani). De sebaj ami késik nem múlik, nem adjuk fel ennek a képnek a valamikori elkészítését sem.

Ezért a megváltoztatott klubnapprogramunk várhatóan a következőképpen fog kinézni:

Találkozó a Városligetben az Állatkert főbejáratával szemben lévő BRGR nevű hamburgeresnél pontban 18:00-kor. Aki szeretne egy jó hamburgert vacsorázni az érkezhet korábban is, és akkor lesz ideje nyugodtan elfogyasztani a hambit.

18:15-kor elindulunk és közösen kiautózunk Gödöllőre kastélylátogatásra.

A kastélybelépő 2900 Ft/fő. Aki biztosan tudja, hogy jön az előre jelezze a norbert.toth.bp@gmail.com címen, mert akkor a jegyeket előre megvásároljuk. A kastélyban kapunk idegenvezetést. A látogatás után tarthatunk egy közös fotózást.

Mindenkit szeretettel várunk az esetleges programváltoztatás jogát fenntartjuk!

————————————————————————————————–

Glancold ki az autódat! 


A szerdai klubnapunkon nagy dobásra készülünk, a budapesti Hősök terén egy BMW Autóklubos csoportkép elkészítésére adtuk a fejünket.
A helyszín lefoglalva (köszönjük Tóth Norbi) így semmi különösebb akadálya nincs, hogy elkészítésre kerüljön a régóta tervezett BMW Autóklub csoportkép! Tehát kérünk, hogy mosd le az összes tulajdonodban lévő BMW-t és gondoskodj róla, hogy április 30-án szerdán a legszebb állapotukban a legtöbbet fotózott terünkre érkezzenek maximum 19 órára (fontos a pontos érkezés mert még napnyugta előtt is szeretnénk képeket készíteni)!


Találkozó: 18 órakor az Állatkert főbejáratával szemben lévő BRGR hamburgeresnél. Itt lehet enni mindenféle hamburgert vacsorára.

Hősök téri program: érkezés a térre 19-órakor; FOTÓZÁS, tér elhagyása legkésőbb 21 órakor.

Ugye mondanom sem kell, hogy minden klubtagunk autójára számítunk, nem csak a budapesti tagjainkéra, hanem az ország egész területéről ürülnénk ha csatlakoznátok! A csoportkép elkészítését követően 21 óráig lehetőségetek lesz egyéni fényképeket is készíteni a téren ami igazán exkluzív fotókat eredményezhet kedvencetekről.

Ha valaki tud hozni egy bazi magas létrát vagy emelőkosaras gépjárművet, kérjük ne fogja vissza magát és mielőbb jelezze ezt nekünk.

Bízunk benned, számítunk rád, hogy hozzá fogsz járulni, hogy ezen BMW Autóklub Magyarország képen minél több, szép állapotú BMW szerepelhessen.

 

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .