fbpx

2013. 08. 10. Slovakia Ring

2013.08.10-en a Slovakia Ring teljes területét kihasználó BMW találkozót szervezünk, melyen a Szlovák, Magyar, Osztrák, illetve Cseh BMW klubokat, illetve BMW tulajdonosokat szeretnénk meghívni. A találkozón terveink szerint közel 600 autó venne részt, melyet  szeretnénk hagyományteremtő rendezvényként indítani, így az elkövetkezendő években is hasonló módon megszervezésre kerülne a találkozó.

A rendezvényen az ellátogató résztvevők részére a driving pályát igénybe véve, egy vezetéstechnikai programot szervezünk, illetve a padock területén drift bemutató, este koncert kerül megszervezésre. A találkozón szeretnénk a nemzetközi jelleget minél jobban megteremteni. Gyertek el minél többen!

A találkozón lehetőség lesz, szabad pályázási lehetőségre a Slovakia Ring pályáján, illetve drift és gyorsulási versenyek is megszervezésre kerülnek. A Driving Academy pályáján 12.00 órától 18.00 óráig lesz lehetőség a csúszástechnikai pálya kipróbálására, illetve szlalom verseny kerül megszervezésre.A találkozón résztvevő autók a padockban lesznek elhelyezve, ahol egész napos rendezvények, úgy mint autószépség verseny, tombola, partnereink egyedi bemutatói, BMW X3 Dacar bemutató, BMW M pavilon, egész napos zenei kínált lesz. Moderátorok fogják a találkozó résztvevőit folyamatosan tájékoztatni a aktuális lehetőségekől.Este szabadtéri after party.

A belépőjegy tartalmazza: belépést a padockba, driving academy pályahasználat, csúszástechnikai központ moduljaink használatát, nézőtér használatát.

Belépőjegy ára: 10,-EUR/ autó, ebben egy gépkocsivezető belépőjegy ára benne van. Az utasok, illetve a kilátogató vendégek fejenként 2,-EUR belépőjegy megváltása mellett tudnak a rendezvényen részt venni.

http://www.slovakiaring.sk/
http://www.drivingacademy.sk/

A rendezvény promo videoja:

http://www.youtube.com/watch?v=AeyYI5pecvo

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .