fbpx

2013. 05. 1-5. Dél-nyugat Csehország autós túra

Dél-nyugat Csehország, BMW Autóklub autós túra!

Érdeklődő résztvevők jelentkezését várjuk, hogy az igényeket és a lehetőségeket össze tudjuk hangolni!

Csehország nagyon sok látnivalóval rendelkezik, kedvesek az emberek, aránylag sokan és szívesen beszélnek németül, angolul, szolgáltatás talán még olcsóbb is, mint itthon és szeretik a turistákat.

Az autós túránk 4-5 napos lesz. Az elsődleges időpont 2013. május 1-5 között, amikor is mindösszesen 2 nap szabadságot kell kivenni. A szállásdíj várhatóan 4 éjszakára 130 Euró / fő. 12 év alatt 100 Euró környékén, 3 év alatt ingyenes.

Táv 1.600 km.

Kulturális élmények: érintünk minimum 5 Unesco világörökséget (Chesky Krumlov, Holasovice, Kutna Hora, Prága, Telc, … ), több nemzeti park, rengeteg tó, mocsár, várak, ferde torony, csonttemplom, kolostor, gyógyfürdőváros, … mellett halad el az autónk!

Kulinális élmények: Beherovka, sör, csülök, káposzta, knédli, …!

Az út közbeni élményekről a kellemesen kanyargó utak (igyekszünk az autópályát kerülni), a tavaszi frissességű természet és az ilyenkor virágzó sárga repcemezők gondoskodnak majd.

Egy szó, mint száz: csupa élmény, tiszta szépségű, harmonikus táj, príma sörök és kedves emberek várják a csapatunkat! Erről a túráról egy évtized múlva is élménnyel gazdagon fogsz tudni mesélni barátaidnak!

Ha érdekelhet a program téged (és remélhetőleg a családodat is) akkor kérlek hívj fel vagy küldj nekem egy érdeklődő emailt az “elnok kukac bmwautoklub.hu” címre. Ez a jelentkezés még nem jár még kötelező részvétellel! Várom a leveled, hívásod.

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .