fbpx

2012. 10. 28. Vezetéstechnika

FIGYELEM IDŐPONT VÁLTOZÁS! Mivel szombat munkanap így egy nappal később október 28-án vasárnap tartjuk meg a programot!

Jelentkezési határidő október 24! (Ezt követően esetleg még pár jelentkezést el tudunk fogadni)

Tehát október 28-án vasárnap ismét gyakorolni megyünk. Most a nagy sebességű (60-80 km/h) manővereket gyakoroljuk be a BMW vezetéstechnikai oktatói segítségével Kiskunlacházán. Csak a klubtagok részére szerkesztett programon veszünk részt lesz gyakorlás és a végén aki akar az “versenyezhet” is a saját vagy a többiek idejével.

Mindenki a saját autójával indul. Részvételi díj klubtagoknak 20.000-Ft/autó. Amennyiben résztvevőnek meghívnád a kollégádat, ismerősödet is, akkor nekik a részvételi díj 26.000-Ft/autó (nem kizáró tényező az egyéb márka :-)). Ha valaki csak kísérőt hoz magával akkor annak a díja 4.500- Ft/fő.

A programra 9 órára kell érkezni!!! Először elmélet majd a gyakorlat következik. Ebédet biztosítunk minden résztvevőnek, illetve a délutáni órákban egy kis kávé vagy/és üdítő is rendelkezésetekre fog állni. A program vége várhatóan 16 óra környékén lesz.

A program nem kíván meg semmi különlegeset az autódtól, de ha az év második felében még nem ellenőrizted a guminyomást (a vezető oldali ajtónyílásban a B oszlopon találod a gyár által javasolt értékeket) és a motorolaj szintedet akkor azt most tedd meg. Az időjárás már abba a időszakába ért amikor már könnyen indokolt lehet a téligumi használata (nem feltétel, de ha úgyis cseréltetni szeretnéd akkor praktikus lehet ezt most megtenni).

Kiknek ajánljuk ezt a tréninget? Nehéz helyzetben vagyok mert ha azt írom mindenkinek aki vezet, akkor túl általános lennék. Pedig a gyakorlatban valóban így van. Az árat is ennek megfelelően a igyekeztünk nagyon alacsonyan meghatározni (ezért adtunk hozzá klubos támogatást is), hogy minél többen el tudjatok jönni. A tavalyi vezetéstechnikai tréningünket követően (16 fő vett rajta részt) több konkrét köszönő levelet is kaptunk a résztvevőktől. Volt akit konkrét balesettől óvott meg a képzés

Jelentkezni már lehet, egy jelentkezési email küldésével (elnok kukac bmwautoklub.hu).

A program díját előre utalással kell kiegyenlíteni. A számlaszámunk a szokásos a honlapunk alján is megtaláljátok: BMW Autóklub, K&H 10402166-00305769. Ne felejtsd el a közleménybe a “nevedet” és a “veztréning” szót beleírni.

 

 

1 comment on “2012. 10. 28. Vezetéstechnika”

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .