fbpx

2012. 02. 04. Havas autóstúra

Kedves Klubtagok!

Talán már hallottatok róla, hogy a közelgő komoly hideg mellé péntektől nem kevés csapadékot jósolnak. Ezek együtt pedig havat eredményeznek (20-30cm), ezért arra gondoltunk autózhatnánk egy kellemeset a friss hóban.

A első havas találkozásunkkor a mátyásföldi reptéren 4+1 autó vett részt e30, e36, e46, e92, de írhattam volna azt is, hogy 318i, 320 Ci, 330 Ci, M3. A plusz egy autóval két klubtársunk jött ki, de az „csak” Peugeot gyártmányú volt.

A célt most is a havazás mértékétől, nagyságától és helyétől tesszük függővé. A cél akár Pilisszentlászló is lehet (Dobogókő biztos tele lesz), ahol akár egy könnyed könnyed hógolyócsatát követő beszélgetős vacsorára is lehet lehetőségünk.

A találkozó időpontja február 4. szombaton délután 14 órakor!

Helyszíne: M0 keleti végénél lévő Cora – Mc Donald’s parkoló


Nagyobb térképre váltás

 

1 comment on “2012. 02. 04. Havas autóstúra”

  1. Horváth Zoltán Válasz

    Megtartottuk a havas autókázásunkat ugyan csak két résztvevővel. A találkahelyre igyekezve láttunk árokba borult kamiont amit még visszafelé is csak éppen kezdtek daruzni. Ennek ellenére sikeres és élvezetes autókázásban volt részünk a Szentendre – Pilisszentlászló – Visegrád útvonalon. Szerencsére ennek az utvonalnak említésre méltó részét nem takarítják környezetvédelmi okok miatt így a hóesésben vastagon fehérre festettük autóink hátulját. Nagyon látványosan havazott autóink mögött az út. Visegrádon egy remek parkolóban még egy picit optimalizáltuk a kormánykezelésünket majd vissza indultunk ugyan azon az útvonalon amin jöttünk. Fél öt környékén váltunk el a találkozási ponton. Reméljük következő hasonló rendezvényünkön a tagság nagyobb bátorságot tanúsít a részvétellel kapcsolatban.

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .