fbpx

2011. 10. 16-18. BMW gyárlátogatás Steyr

Steyr BMW gyár

Steyr-ben a BMW gyár. Ide látogatnak a BMW Autóklub Magyarország tagjai és barátai.

Az idei buszos kirándulásunk az ausztriai Steyr-be, a BMW motorblokkokat gyártó üzembe lesz, október 16-18 (vasárnap-kedd).

Scania

Scania busz BMW Autóklub utasainak

A várható program:

16-án vasárnap reggel 9-kor indulunk a szokott helyünkről az M1-M7 közös szakaszának a legelejéről A gyalogos felüljárónál található (Penny közért parkolójából) egy 2008-as gyártású Scania típusú busszal (TV, DVD, kávé).

Szállodai szoba Krumlov-ban

Szálloda Krumlov-ban

Szálloda Krumlov-ban

Kora délutáni órákban már meg is érkezünk dél Csehországba, azon belül is  a világörökség részének számító Cesky Krumlov-ba. A szállodánk a belvárostól 10 perc sétára van.  A fényképezést kedvelők ne hagyják otthon a gépüket mert itt könnyen fognak tudni remek képeket készíteni, mert a délután további részét a vár és város felfedezésére szánjuk. A híres Cseh söröket a sétán kívül természetesen az esti vacsora mellett is tovább fogjuk kóstolgatni!

Hétfőn délelőtt átbuszozunk (70 km) az ausztriai Linz-be. Itt megtekintjük az ARS Electronica múzeumot. majd egy kis vásárlási lehetőségre lesz mód.

A késő délutáni órákban átmegyünk Steyr-be (40km) a szállásunkra. Este a közös vacsora egy remek hangulatú helyi étteremben lesz.

Steyr

Kedd reggel busszal elmegyünk a BMW Steyr-ben található motorblokk építő üzemébe. Ahol ezen a napon tudják fogadni a csapatunkat.

szerelő állás

Itt találkozunk dr. Anisits Ferenccel a Diesel Pápával, aki előadást is fog tartani nekünk!

Hazaérkezés 20-án kedden a késő esti órákban.

Részvételi díj: 45.000- Ft/fő

női szerelő

Ebben benne van a két éjszaka szállás, az utazás, a gyárlátogatás és találkozó a  vendéggel! Részvételi lehetőség jelentkezési és befizetési sorrendben! Nem klubtagok jelentkezését is elfogadjuk a szabad kapacitásunk erjéig!

Jelentkezésed mielőbb küld el az elnok kukac bmwautoklub pont hu címre, hogy le ne maradj!!!

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .