fbpx

2011. 10. 02. Cabrio/Roadster északi kiskőr túra

Kedves BMW Cabrio és Roadster Klubtagok!
Ezen a hétvégén október 2-án vasárnap ismét szeretettel várunk minden vezetés élményére vágyó klubtársunkat egy késő nyári autós túrára!

őszi út

Az élményekből nem vagyunk hajlandóak alább adni és ehhez szerencsére hazánk tájai nagy segítségünkre vannak! Így most is kellemes, dombok között kanyargó útvonalat választottunk a csapatunknak, színvonalas kiegészítő programokkal az időjárás napsütéses támogatásával (24°C) és az autóink biztosította vezetés élményével!

Táv: 211 km (autópálya matrica nem kell)

Találkozó: 9:45-10:00 között, az M3-as autópálya kivezető szakaszán a 12-es km kőnél lévő Shell – McDonald’s parkolóban. Lehetőleg tiszteld meg a többi résztvevőt, a pontos, indulás kész érkezéseddel.


Nagyobb térképre váltás

Programtervezet:

Hollókő: Rövid sétát követően a Vár Étteremben fogyasztjuk el ebédünket. Itt a helyi palóc ételeket szeretők nem fognak csalódni, de aki a hagyományos ételek kedvelője, annak sem fog kopogni a szeme távozásunkkor.
Szécsény: 15 km autókázást követően rövid levezető séta a Szécsényben levő Várkertben. A nagy kiterjedésű gondozott, gyönyörű fekvésű terület kavicsos sétányokkal behálózott tájvédelmi körzet, nagyon szép látnivalót kínál. A területen fekvő kis és nagy tó vízelvezető árkaival és szép fahídjaival próbál majd örömöt okozni nekünk.
Nógrád
egy órás autókázást követően jutunk el a nógrádi várhoz, amelybe feljutván a Börzsöny lankáin pihentetjük szemeinket.

Hollókő

Szécsény várkert

Szécsény várkert

Várható visszaérkezés: 17 óra

Jelentkezni a Gády Kayser Lillánál tudsz telefonon +36 (30) 5247635 vagy emailben lilla pont gady kukac gmail pont com

1 comment on “2011. 10. 02. Cabrio/Roadster északi kiskőr túra”

 1. Horváth Zoltán Válasz

  Kedves BMW Autóklub Cabrio/Roadster Klubtagok!

  A mai nap négy autóval egy nagyon kellemes autókázáson vettünk részt. Z3 roadster, Z3 M, e36 318i, e46 330Ci. Tíz órakor indultunk Budapest keleti széléről. Kellemes kanyargós úton (a nap folyamán végig napsütésben) jutottunk el Szirákra a kastélyhoz. Itt rövid fényképezkedést követően bekukkantottunk a kastélyba, majd célba vettük a hollókői Vár Éttermet. Ahol az ófaluban történő sétát követően finom Palóc ételeket fogyasztottunk. Tovább indulásunkkor találkoztunk a BMW Túramotoros Klub tagjaival akik akkor érkeztek a parkolónkba. Az ebédlevezető séta a Szécsényben levő kastély parkjában volt. Sajnos a kastély parkja kevésbé rendezett mint a főépület de egy-két sztorira azért megpihentünk a tóparti padokon. Itt többen jelezték kávé igényüket amit Balassagyarmaton a Corleone étteremben abszolváltunk. Bátran mondhatom ide még vissza fogunk térni. Lavazza kávéspecialitások és rendkívül finom fagylaltok kényeztették ízlelőbimbóinkat, szokatlanul alacsony árakon (egy gombóc nagyon finom fagyi 99- Ft azaz kilencvenkilenc forint). Állítólag a pizzájuk is sokkal jobb mint a fővárosunkban kaphatóak, de ezt ebéd után nem tudtuk kipróbálni. A papagájhúsból pedig az utolsót az ügyes macska fogyasztotta el pár héttel előttünk. Négy óráig beszélgettünk itt, így a Nógrádi vár elfoglalását egy következő alkalomra halasztottuk, amire reméljük már te is csatlakozol a csapatunkhoz. A kanyargós magyarországi utak az átlagosnál jobbak voltak így mindenki felnije és borító lemeze sérülésmentesen megúszta a vezetés élményét. Ezúton is köszönjük Kapronczai Péter klubtársunknak a remek útvonalat. Cserébe engedd meg Péter hogy leírjuk neked mik a tünetei az ember túlzott kávéfogyasztásnak (napi 5-7 adag)?
  • Nyitott szemmel alszik.
  • Parkolásnál megbüntetik gyorshajtásért.
  • 20 km-t fut a futógépen, mikor rájön, hogy be sincs kapcsolva
  A következő klubnapunkra meghívást kaptunk a Lilláéktól a diósdi pincéjükbe. A pontos részletekről időben (lehetőleg 10 nappal elötte) értesítünk mindenkit. A tervezett várható időpont november 5. környékén lesz.

  Üdvözlettel:
  Horváth Zoltán

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .