fbpx

2011. 10. 26. Központi klubnap

A 2011 október 26 szerdán tartandó klubnapunk (a páros hónap ellenére) a BMW Rack Autószalonban lesz megtartva Budaörsön (Csata utca, M1-M7 közös szakasza mellett)! Sok szeretettel várunk téged is! Kezdés 19 óra 2 perckor, de 18:30-tól már ott leszünk így Te is bátran érkezhetsz ettől az időponttól.

A program: beszámoló a gyárlátogatásról, jelentkezési lehetőség a következő programokra, későbbi klubnapok programlehetőségeinek a tisztázása, karácsonyi vacsora helyszínének kiválasztása, Alapszabályunkat érintő dolgok megbeszélése.

Természetesen különálló programmal is készülünk: A vendégünket autókozmetika témakörben hallgatjuk meg. Tírmai Lászlónak hívják, aki több mint 20 éve dolgozik a szakmában, a 110 éves Maguiers vegyszereit használva. Szedjétek össze a kérdéseiteket, fényezésjavítás, utastér szövet és bőr kárpitok tisztításával, felújításával kapcsolatban, új és oldtimer gépkocsik vonatkozásában egyaránt.

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .