fbpx

2011. 11. 23. Központi klubnap Michelin előadással

November hónapban, több okból kifolyólag, egy héttel korábban, november 23-án szerdán tartjuk a  klubnapunkat!

Ez is a BMW Rack Autószalonban lesz megtartva Budaörsön (Csata utca, M1-M7 közös szakasza mellett)! Sok szeretettel várunk téged is! Kezdés 19 óra 2 perckor, de 18:30-tól már ott leszünk így Te is bátran érkezhetsz ettől az időponttól.

Programpontok: jelentkezési lehetőség a következő programokra, a jövő évi klubnapok programlehetőségeinek a tisztázása, karácsonyi klubvacsora helyszínének és lebonyolításának ismertetése, a márciusban megújuló Alapszabályunk közös megtervezése, átbeszélése.

Természetesen fő programmal is készülünk: A Michelin képviselője tart nekünk várhatóan a tavaszihoz hasonló érdekes előadást. A téma most a téli gumik lesznek. Tudjátok, érdemes pontosan érkezni és figyelni, mert csak a helyesen kitöltött válaszokkal lehet megnyerni a Michelin nagyvonalú ajándékait!

Kedvcsinálónak lásd a Michelin tavaszi főnyereményének a nyertesét, amikor a klubnapot követően átveszi az általa kiválasztott méretben, a megnyert garnitúra nyári gumiját:


1 comment on “2011. 11. 23. Központi klubnap Michelin előadással”

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .