fbpx

2011. 08. 28. Tisza-tó túra

Kedves BMW Autóklubtársak!

Mivel a hétvégi vasárnap, az augusztus hónap utolsó vasárnapja, így a klubunk BMW Cabrio/Roadster csapata ismét túrát szervez! Ezúttal „éves rendezvényként”szeretettel meghívja a BMW Autóklub Magyarország minden tagját és családját is egy nyárzáró kirándulásra!

Ezúttal a Budapesttől kb. 120 km-re található Tisza-tóhoz látogatunk el tagtársainkkal és barátainkkal.

Indulás 9:00-kor az M3-as autópálya 12-es km kövénél található Shell benzinkút parkolójából. Aki nem akar autópályán jönni, azzal a találkozó Dormánd községben lesz, északról a településre érkezvén, baloldalon található egy kellemes vendéglátóhely, itt találkozunk 10:20-kor.

Délelőtti kellemes autókázást követően, 12 óra környékén ebédelni megyünk egy helyi ételeket is felvonultató étterembe. Ebéd után a tűző napsütés elől, a Tisza különböző árnyas, zegzugos csatornáira menekülünk helyben bérelt kisteljesítményű „horgászcsónakjainkkal”. Ezeket a 4-6 fős, motoros csónakokat minden 18 évnél idősebb résztvevő vezetheti. Egy csónak bérleti díja a kb. 3 órás túrára 6.000- Ft és az elhasznált üzemanyag (pár liter). Mindenki, aki kér, kap mentőmellényt is, tehát az úszni tudás sem követelmény J a részvételhez. Persze aki fürödni is szeretne, ne felejtsen el magával hozni fürdőruhát is.

Nagyon sok szép helyi érdekességet fogunk látni, egy két jelképes ízelítő a csatolt képeken. Ne maradj otthon ebbe az agyforraló melegbe, gyere és töltsd velünk a vasárnapot kellemes víz közeli környezetbe!

Kérem, mielőbb jelezzétek elérhetőségeimen a részvételeteket, a csónakok lefoglalása miatt most kiemelten fontos ez!

 

1 comment on “2011. 08. 28. Tisza-tó túra”

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .