fbpx

Neszmélyi beszámoló

2011. 05.  08-án, vasárnap a túra elején az időjárás  kevésbé volt kedves hozzánk az eső miatt. Így reggelre három autó is visszalépett a részvételtől. Ennek ellenére a túrán így is 6 autóval és 17 fővel vettünk részt. Az eső miatt autóinkban várakoztunk a reggeli indulásra, ami nem sokáig váratott magára mert 10 perccel a megbeszélt időt követően már úton volt kis csapatunk a reggeli kávénk felé. Herceghalomra mentünk a Abacus Hotelbe ahol Lipták Andrea fogadott minket a szálloda nevében. Miközben elfogyasztottuk a rendelt italainkat az érdeklődőknek lehetősége volt az új építésű szálloda wellness részlegének és szobáinak a megtekintésére is, a csapat kétharmada élt is ezzel. Búcsúzóul a szálloda katalógussal és kedvezményre jogosító kuponnal lepte meg a társaságunkat (hoztunk belőle a klubnapra is, ne felejtsd el kérni ha jössz). Mire kijöttünk a szállodából már a szemerkélő eső is abbamaradt. Autóinkban Zsámbék irányába tekertük a kormányokat, ahonnan a pincesor és a romtemplom mellett elautózva Tinnyét vettük célba. Magyar viszonyok között jó minőségű utakon, repceföldek és fasorok  között autózva jutottunk el a Bajnára ahol kimondottan fotózási célzattal álltunk meg a még hűvös időben.

 

Fél egyre már a neszmélyi Hajóskanzennél voltunk.

Előzetes foglalásunknak megfelelően 13 órától a Hilltop panoráma étterem legjobban elhelyezkedő asztalánál kaptunk helyet az ebédünkhöz. Itt két órán keresztül finom ételek mellől, kellemes halk elő gitármuzsika kíséretében nézhettük végig a szomszédos Szlovákiát kétszer-háromszor is elárasztó zivatarokat.

Fél négy felé napsütésben mentünk át Tatára. Remek cukrászdában Zsolnay porcelánból, finom akár speciális (szilvásgombóc torta) sütemények és fagylatokkal kényeztettük magunkat, amit egy kb. 2 km-es tóparti sétával vezettünk le a már kellemesen meleg napsütésben.

A nap utolsó programja a Shell által felajánlott nyereményjáték volt. Az egyik tatabányai kutukon a V-Power üzemanyagot tankolok között kisorsoltuk a 3 x 5.000- Ft-os vásárlási utalványokat.

Reméljük, következőleg titeket is a résztvevők között köszönthetünk!

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .