fbpx

Motoros vezetéstechnika

A képen szöveg, clipart látható

Automatikusan generált leírás

Motorok, kanyarok és sok élmény!

Andalúzia 2023-24-es motoros szezon infólevél

Vannak szerencsések, akik már részt vettek hasonló programon 2020 és 2023 évek téli hónapjaiban.

Az idén is már idén kezdünk! Magyarul november elejétől van lehetőség foglalni a neked leginkább megfelelő hétre!  Fontos! Még nagyon jó áron vannak a repülőjegyek! Pl november 10-14 oda-vissza 50 ezer!

 A turnusokat négy nap, négy éjszakára kell elképzelni egyszerre 3-4 résztvevővel. Természetesen van lehetőség hosszabb programra is, de az külön megbeszélés tárgya.

Wizzair járatai minden héten kedden, csütörtökön és szombaton délután repülnek Malagára és vissza Budapestre. A Ryanair pedig hétfőn, kedden, pénteken és szombaton teszi ugyanezt. Így van lehetőség péntektől keddig, vagy keddtől szombatig jönni. Éppen ezért jelezd mielőbb részvételi szándékodat, hogy együtt megtalàljuk  a neked megfelelő időpontot! Hívj bátran! Az érkezéskor reptéren várlak titeket és megyünk a szállásra, ami egy háromhálós, két fürdőszobás, nappalis nagy teraszos gyönyörű panorámájú lakás a Costa del Sol Calahondai részén. 

Mind a négy éjszakát itt töltjük és csillagtúrában barangolunk Andalúziában. A reggelik és vacsorák helyszíne is itt lesz. Ebéd mindig az aktuális útvonalon.

Mikkel motorozunk? BMW-ből lesz 2 db 1250 GS (vadonatújak! A motorok bérleti díjai éppen ezért differenciált lesz),  2 db 1200 GS LC, valamint egy F 700 GS. Továbbá felvezető motornak ott van az én Ducati 950-m.  A napi motorozás 250-320 km között lesz. Tekintettel arra, hogy egyenesen nem sokat megyünk ez elég aktív elfoglaltságot fog jelenteni mindenkinek. Azoknak, akik már voltak, mondom hogy ismét lesznek az útvonalakban újak is

!

A részvételi díj 1680 Euró nettó amennyiben négy fő van egy turnusban, 1790.-, ha hárman vannak. Ezek az árak az 1200-GS bérlése esetén igazak! +/-80 Euró az eltérés négy napra attól függően, hogy melyiket választod a másik kettő opcióból! Ez az ár tartalmazza a reptéri transzfert oda-vissza, négy éjszaka szállást, ellátást négy napra, napi három étkezéssel, itallal. Valamint a motorok bérleti díját (kaució szükséges!) Casco  biztosítással, az utasbiztosítást, illetve a túravezetés és instruktori munkadíjat. Amit nem: repülőjegy, üzemanyag. Van lehetőség kísérővel is részt venni a túrákon, de erről egyeztessünk!
A képen szöveg, clipart látható

Automatikusan generált leírás

Motorok, kanyarok és sok élmény!

Andalúzia 2023-24-es motoros szezon infólevél

Ebben az időszakban a normál időjárás 12-14 fok reggel, majd 18-25 fok között napközben. A Nap reggel 8 körül kel és este kb. ilyenkor is nyugszik. A táj gyönyörű és változatos! Sok a hegy és mi nem is tervezzük a tengerparton tölteni a hasznos időt, azonban ha elég gyorsak vagytok elfutunk az Óceánhoz is. Javaslom hogy szerveződjetek ismerősökkel, motoros barátokkal, hogy legyetek egy turnusban. Természetesen, ha nincs ilyened, vagy valami okból egyedül tudsz részt venni, abból sincsen probléma, mert keresünk olyan turnust, ahova beférsz és még a motorozási képességeket is igyekszünk figyelembe venni.

Szeretném kérni, hogy részvételedet jelezd mielőbb, azt pedig megbeszéljük hogyan nyomatékosítod!

Amennyiben kérdésed van, kérlek hívj, vagy írj!

Üdvözlettel!

Tóth Zoltán Totti

+36 20 330 1667

t.zoltan67@gmail.com