fbpx

2021. 12. 18. BMW Karácsonyi vacsora

2021. december 18-án, 15 órától tartjuk szokásos év végi karácsonyi vacsoránkat.

FIGYELEM HELYSZÍN VÁLTOZÁS!

Az új helyszín: Jaromir Open Road Bázis 1112 Budapest, Neszmélyi köz 3.

Figyelem, minden klubtagunk, aki még a 2021-es évben rendezi a 2022-es teljes éves klubtagsági viszonyát (7-es 50.000- Ft, 5-ös 20.000-Ft), az térítésmentesen jogosult egy darab 2022-es naptárra, amit akár már haza is vihetsz innen! Ha lehet, eddig a határidőig a tagdíjadat utald el a klub bankszámlájára.

Ha plusz naptárt szeretnél vásárolni, akkor annak a díja 4.000- Ft/db.

Várható programok:

– fényképes és videós  beszámoló 2021-ről

– előjelzés 2022-ben várható programjainkról

– a hagyományos ajándékozási módszerünkkel is meglepjük egymás. Ha részt kívánsz venni az ajándékozásban, hozz magaddal egy jelképes értékű ajándékot – nem nagy értéket (1-3000-Ft),  esetleg BMW-s apróságot -, amit az egyik klubtársadnak fogsz tudni átadni (miután ott a helyszínen kihúztad a nevét) és így te is kapsz az egyik másik klubtársadtól egy ajándékot (aki ott, akkor téged húzott ki).

– karácsonyi vacsora

Aki nem akar ebben részt venni, egyszerűen nem húz nevet, ez ne legyen az akadálya senki részvételének.

kb. 40 fő megjelenésére számítunk, köztük te rád és szeretteidre is.

Egy külön teremrészt bérelünk, ahol kényelmesen elférünk. Azonban az ételek rendelése és a terem berendezése miatt fontos tudnunk, hogy hány fő megjelenésére számíthatunk. Ezért kérlek értesíts minket, hogy hány fővel számíthatunk rád!

Kiváló ételek fognak várni minket, éhen nem marad senki. Megváltoztattuk a fogyasztást az italokat és az ételeket is mindenki egyénileg rendeli és fizeti a la cart étlapról.

Tehát nem kell a klubnak utalni, csak jelentkezni, (aki már utalt, vissza fogjuk utalni).

Hozzászólások

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .