2019. 09. 13-15 XI. BMW Fertődi Parti

Rendhagyó és kihagyhatatlan fertődi BMW találkozó lesz idén, ugyanis a csodálatos Kaposvár környékén lévő 80 hektáros Zselicvölgy Szabadidőfarmban tartjuk meg a rendezvényt!

Csodálatos környezet, peca tó, szarvaspark, minigolf, tenisz- és bowlingpálya és a rendező Erdős Feri kreativitása és szíve lelke is benne lesz ebbe a programba! Nagyszerűen fogjuk magunkat érezni!

A programra két éjszakára lehet csatlakozni!   A program része lesz az autós tájékozódási túra, a két éve nappal meglátogatott csillagvizsgáló éjszakai megtekintése és más hagyományos fertődi programjaink is.

Jelentkezz most mert csak 16 db kétágyas szobát tudtunk befoglalni, így ez a programunk is biztos hogy hónapokkal korábban már teltházas program lesz (az is lett június 26-ra)!!! 

De ha lemaradtál az első szállásról a szervező Erdős Feri javaslata az, hogy csak szombat éjszakára tudsz a közeli Kardosfa Hotelbe szállást foglalni. Keresd Schneider Brigitát 0682505190-es vagy a 06302047278-as számon.

A komplett szombat vasárnapi programon részt fogsz tudni venni így, de figyelj mert csak 10 szobánk van itt is.

A szállást mindenki maga tudja foglalni 50% előleg utalással. 

Jelentkezést követően írd be a naptáradba, mert egy igazán különleges több újítást is tartalmazó “XI. Fertődi Parti” lesz ez.

Szervező:                  Erdős Ferenc

Email:                             ferenc.erdos41@gmail.com

Telefon:                          06-30/637-6080

Kérünk minden jelentkezőt hogy a szállását egyénileg foglalja le a lent leírtak szerint!