fbpx

2018 február 24. BMW Bowling verseny

Ebben az évben is megrendezzük a szokásos éves bowling bajnokságunkat. Mivel az utolsó egyéni győztes a budapesti klubhoz tartozott így most Budapesten tartjuk a versenyünket február 24-én szombaton. Találkozó a vidéki csapatok kényelmes indulása miatt 11 órakor lesz (1032 Budapest, Bécsi út 136.)

majd a 2-3 órás versenyt követően egy közös ebéddel zárjuk a programot Etyeken a Dvorák Vendégudvarban.Bowling

A BMW bowling versenyre 4 fős BMW-s csapatok jelentkezését várjuk, gyertek és mérjük össze a tudásunkat találkozzunk a téli hónapokban is.

Részvételi díj, pályabérlet/ a játékosok számával

Természetesen lesz egyéni  és csapat verseny is. A vándor díjunkat eddig háromszor is elnyerő Nagy Judit illetve a tavalyi győztes Birkás Zoli várja a megmérettetést és ígérik nem fogják könnyen adni a fát. 🙂

Lebonyolítás:

11 órától gyakorlási lehetőség a négy pályán.

Verseny kezdés: 12 órától

Díjazás, egyéniben:

1. helyezett                        bowling bábu emblémával, gravíroztatva + oklevél

 

Díjazás, csapatban:

1. helyezett                         Vándorkupa + pályaválasztási jog a következő versenyre

 

Mindig az a helyi szervezet dönthet a következő év helyszínéről akik a csapatversenyt megnyerték (a legjobb olyan csapat ahol nem az elmúlt évben volt rendezve)! Mindig más városban kell megrendezni a bajnokságot!

Lebonyolítás: a 4 fős csapatok 3 sorozatot gurítanak más más pályákon. A három sorozatnak az összege adja a végső sorrendet. A női versenyzők minden sorozatban 6 pont kedvezményt kapnak.

Egyéni győztes az aki a három sorozatban az összesített legmagasabb pontszámot gurította.

Várjuk jelentkezésed.

A bowling versenyt követően késői ebédre átautózunk Etyekre, ahol a Dvorák Vendégudvar vendégei leszünk. A menü Kakasleves, Grill tál, rétes, italcsomaggal összesen 5.400-Ft/fő áron. (ponyvával zárt, hőgombákkal melegített térben leszünk így kabát legyen nálad)

A programokon külön-külön is részt lehet venni.

Várjuk a mielőbbi jelentkezéseket a pályafoglalás és az ebéd foglalás miatt!  Horváth Zoltán 704541111