fbpx

2018. május 6. BMW cabrio/roadster túra Jeli Arborétum

Rhododendron virágzás Jeli Arborétumban és Concours d’Elegance

Május első vasárnapján, BMW classic and Legends szakosztályunk autóstúráján amihez csatlakoznak a cabrio/roadsteresek is (részvétel minden BMW-vel megengedett csak ők mennek elöl),  Kám irányába vesszük az irányt és elautózunk a Jeli Arborétumba a Rhododendron virágzást megnézni. Emlékezetes túra lesz, nehogy otthon hagy a virágok iránt fogékony családtagjaidat! Az Arborétum belépő köteles ami csoportjeggyel 700 Ft/fő, gyermek nyugdíjas 500 Ft/fő.

Találkozási helyszín: Budaörs, M1-M7 közös szakaszán lévő MOL-Mc Donalds parkoló (autópálya matrica kell)

Találkozási idő: 7:50 részletek megbeszélése, adó-vevők kiosztása.

Indulás: 8:00 Budaörsről, a konvojhoz csatlakozni lehet Székesfehérváron (a körgyűrűn lévő TESCO parkolóban 8:40-kor indulunk innen) és Veszprémben is ( a 8-as úton érkezve a városba, rögtön az elején a körgyűrűnél lévő TESCO parkolóban 9:20-kor indulunk).

Minden BMW barátot szívesen látunk, előzetes jelentkezéseket köszönjük (adó-vevők száma, ebéd és egyéb okok miatt)

Hozz szendvicseket mert az arborétum másfél órás megtekintését követően elmarad a helyi éttermes ebéd mert csak túl hosszú idő alatt tudnak ennyi embert kiszolgálni és sajnos csak előre rendelt ételekkel, nem figyelembe véve az egyéni nehézségeket (vega, étel alergis, gyermek). Így az ebéd a Balatonfüredi Tagore sétányon lesz hisz ott kisebb csoportokban mindenki könnyen és gyorsan megkapja a magának való finom ételt (csak kérlek ne Hekk-et egyetek a Balcsin 🙂 )

Ezt követően Balatonfüreden megtekintjük a szakosztályhoz stílusosan illő Concours d’Elegance rendezvényen kiállított klubtagok autóit.

Szervező: Horváth Zoltán 70 454 1111 elnok@bmwautoklub.hu

 Útvonaltérkép:

https://goo.gl/maps/rUGY6YafwF82