fbpx

2018. 11. 23-25 BMW Tokaj autós kirándulás

2018. november 23-án Tokajba megyünk egy kis BMW-s autókázásra.

A három nap programja lesz a környék nevezetességeinek megtekintése, szép útjainak végigautózása és természetesen a híres Tokaji borok megkóstolása (száraz és édes kedvelők is bátran jöhetnek).

Várható részvételi díj: 47.000 Ft/fő (2 éjszaka szállás, reggelivel, Hercegkút borkóstoló és vacsora) klubtagnak és a párjának is. Nem klubtagoknak plusz 6.000- Ft/fő.

Péntek:

Találkozó 8:30-kor teletankolva autópálya matricával (ezt is elintéztük pénteken 5 Ft-tal csökkentik az üzemanyagok árát) Budapesten az M3-as autópálya 12-es km-nél lévő Mc Donalds parkolóba. Kiosztjuk az adóvevőket és tisztázzuk az autókázásunk alapjait.

Indulás: 8:45-kor  (aki késik az M3-as autópályán remélhetőleg utolér minket, ha nem akkor Vizsolyban vagy Kassán van esély)

Első komolyabb megállónk várhatóan a Vizsolyi biblia megtekintése lesz.

A déli harangszó és az ebéd már Kassa belvárosába talál minket

Kora délután Hollóháza (porcelán) és Füzér (vár) után érkezünk a szállásunkra Sárospatakra Rákóczi Panzió *** 3950 Sárospatak, Rákóczi út 30, Magyarország.

Akik nem tudják a pénteket kivenni szabadságba azok itt a szálláson is tudnak csatlakozni a csapathoz!!!

Rövid pihenőt követően több részletbe 18 órakor indulunk Hercegkútra A vacsoránk egy borkóstolóval egybekötve Hercegkúton talál minket ( 4,4 km ahova kisbusz taxival megyünk át és vissza is aminek az ára benne van a részvételi díjban). A várható tételek, pörkölt és egy 10 db kóstoló, hogy mindegyik fajtát megismerhessük Tokajról.

https://goo.gl/maps/fjywfvcQzQ32

Szombat:

Reggelit követően Sárospatak, Sátoraljaújhely, ebéd Pálházán, Kőkapú megtekintése, Regécen a vár elfoglalása, majd megérkezünk a szállásunkra a Castle Hotel Gróf Dégenfeld Kastélyszállóba **** 3915 Tarcal, Terézia kert 9, Magyarország.

https://goo.gl/maps/N5oaooa892w

 Vasárnap:

Hazafele vezető utunkat Magyarország legszebb útvonalán tesszük meg.

Reggelit követően irány Lillafüred ahol könnyed sétával megnézzük a vízesést és a tavat majd kisvonattal kirándulunk egyet és az erdei halsütödében pisztrángozunk egyet.

A Mátrában megállunk Recsken, ahol a volt tábori életet bemutató kültéri tárlatot tekintjük meg

Az utolsó megállónk Mátraházán a nagy parkolóban lévő palacsintázó.

https://goo.gl/maps/33hwoHeT1DT2

Jelentkezz mielöbb, hogy biztos ne maradj le!

Szervező: Horváth Zoltán 06704541111