fbpx

2018. 11. 17-én BMW Vezetéstechnikai tréning

Vezetéstechnikai   képzés!

Megtelt már csak várólistára tudsz jelentkezni!

Egész napos, saját autós (bármilyen márka), kis csoportos, gyakorlati képzés!

2018. november 17-én reggel 8 órától megtartjuk szokásos tél eleji vezetéstechnikai képzésünket.

Ismét az életre legjobban felkészítő tanpályát és gyakorlatokat választjuk, természetesen a BMW hivatalos vezetéstechnikai trénereivel, a kiskunlacházi reptéren.

Mi is a prémium minőséget szeretjük így kis létszámú, jellemzően 8 max 10 fős csoportokban lesz a képzés, az össz létszámtól függetlenül! Tehát egy pörgős, sokat vezetős és tanulós napra számíthatsz! Érkezz kipihenten, jobb lesz a teljesítményed!

Szervező: Horváth Zoltán 06 70 454 1111

Kedvezményes vezetéstechnikai tréningek

Szakmai részben nem alkudunk, csak az ár lesz kedvező!

Első találkozó 7 órától, indulás 7:10-kor innen Budapest IX. kerület Gyáli út 30. OMV benzinkút

Második találkozási hely: akinek kedvezőbb egyből a reptérre jönni vagy netán elkésett az első helyről azzal a reptér bejáratában találkozunk 8:00-kor.

Itt akár le is tudod tölteni a DRIVEX_sajat_autos_trening_felelossegvallalasi nyilatkozatát amit a helyszínen majd alá kell írni (ott is tudnak adni ha nem tudsz nyomtatni vagy otthon felejtetted).

Íme a várható tematika:
08.00 érkezés Kiskunlacházára, regisztráció

08.20 elmélet

Három-öt különböző csoport kerül kialakításra. Lesz egy a kezdő vezetők részére (akik még nem vettek részt ilyen  képzésen) illetve itt mellette lesz egy friss jogsis csoport is. A további csopoertok akik már voltak de még nem érzik magukat versenyzőnek és lesz egy tempómenő vezetők részére szóló négysebességű program (csak arra maximálisan megfelelő műszaki állapotban lévő autók tulajdonosai számára). Szóval bátran nevezd kedvesedet vagy a friss jogosítványost gyermeked és jelentkezz te is mindannyian hasznosnak és szórakoztatónak fogjátok találni!

09.00-16:30-ig gyakorlatok amik csoportonként eltérőek lehetnek: vészfék, célfék 60-100-ig, elkerülések fékkel és fék nélkül kettős elkerülés, alul- és túlkormányozottság forgásban, kanyartechnika és vészfékezés kanyarban, komplett szlalom+kanyartechnika és drift forgásban, stb-stb. A végén a szokásos szlalom időre.

közben 12.30 környékén csoportonként 30 perc ebéd, üdítők, kávé

16.30 oklevél, zárás

Ár: Ennek a képzésnek a lista ára 99.000- Ft, de a BMW Autóklub tagjainak csak 45.000- Ft/autó (ebben benne van a sofőr ellátása). Ha nem vagy tagja a klubnak 49.000-Ft/autó.

Ha valaki kísérőt hoz magával akkor annak a díja 4.000- Ft/fő (a programon bent ülhet a kocsiban és a program részeként az étkezésre is jogosítja). A részvételi díjat készpénzben kérjük fizetni, klubnapokon, az elnökségi tagoknál vagy a rendezvényen! Esetleges névre szóló számla igényedet légy szíves előzetesen jelezd felénk.

Ha kérdésed van keress telefonon +36 70 454 1111

Amennyiben résztvevőnek meghívnád a kollégádat, ismerősödet is, akkor nekik a részvételi díj 49.000-Ft/autó nem kizáró tényező az egyéb márka sem (fontos, hogy ők is jól megtanuljanak vezetni).

Szóval ne tétovázz jelentkezz most és klubtagként akár mindössze  45.000- Ft-ért tudsz részt venni ezen a nagyon fontos és minden részvevő által nagyon hasznosnak titulált képzésen.

Várjuk a mielőbbi jelentkezésedet elnok@bmwautoklub.hu címre.

A program nem kíván meg semmi különlegeset az autódtól, de ha az év második felében még nem ellenőrizted a guminyomást (a vezető oldali ajtónyílásban a B oszlopon találod a gyár által javasolt értékeket) és a motorolaj szintedet akkor azt most tedd meg. Az időjárás már abba a időszakába ért amikor már könnyen indokolt lehet a téli gumi használata (nem feltétel, de ha úgyis cseréltetni szeretnéd akkor praktikus lehet ezt most megtenni. Persze ha a nyári már a végét járja akkor én bizony fent hagynám azt).

Kiknek ajánljuk ezt a tréninget? Nehéz helyzetben vagyok mert ha azt írom mindenkinek aki vezet, akkor túl általános lennék. Pedig a gyakorlatban valóban így van. Nincs jobb mint a saját autóddal amivel hétről hétre közlekedsz egy ilyen tréningen megfelelően összeszokni. Szinte minden programot követően érkezik boldog visszajelzés, hogy miket sikerült elkerülni a tanfolyamon tanultakkal!  Az árat is ennek a fontosságnak megfelelően a igyekeztünk meghatározni, hogy minél többen el tudjatok jönni. Az elmúlt évi vezetéstechnikai tréningünk is nagyon jól sikerült, az idei is ennek megfelelő színvonalú lesz.

Jelentkezz most az elnok@bmwautoklub.hu címre küldött e-maileddel,  hogy nehogy elfogyjanak a helyek!

Szervező: Horváth Zoltán 70 454 1111

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .