fbpx

2018. 11. 01-06 Dél Olaszország repülővel BMW-vel

November első napjaiban megejtjük az első repülős BMW-s túránkat.

Telt házas program, minden hely elkelt, sajnos nem tudsz jelentkezni már!!!

November elején itt lent délen még napos 25°C várható a  nappali órákban, de jellemzően este sem hűl 15°C alá.

Nápoly, Vezuv, Pompeii, Capri, Amalfi part mind a túránk része lesz a helyben kölcsönzött BMW autóinkkal.

BMW 1-es bérlése van benne a részvételi díjba.

1, csütörtök: 11 órakor találkozás a Ferihegy 1-es terminálon, bő másfél órás úttal 14:20-ra már Nápolyban is leszünk. A reptéren átvesszük a BMW-ket majd a belvárosi 4* szállás elfoglalása után délután Nápoly belvárosának megtekintése

    

2, péntek: reggel Vezúv túra egész a kráterig (bárki által teljesíthető), majd Pompei megtekintése, szállás Sorrento-ban 4* szállás Hotel La Vue d’Or   Via Nastro Verde 88, 80067 Sorrento, Olaszország

     

3, szombat: hajótúra Capri szigetére, útközben megtekintjük a fehér, kék, zöld vízibarlangokat (amelyiket a tenger mozgása lehetővé tesz) majd felvonóval felmegyünk a sziget fővárosába is. Este ugyan azon a szálláson lesz Sorrentoban.

   

4, vasárnap: egész nap az Amalfi partszakasz szépséges falvainak felfedezése és az újabb szállásunk elfoglalása Hotel Conca d’Oro  Via Boscariello 16, 84017 Positano, Olaszország.

      

5, hétfő: a sportosabbaknak  délelőtt egy kis tengeri panorámás gyalogtúra a hegyoldalon (simán csak istenek ösvényének hívják 8 km-ter és 6-683 méter a szintemelkedés) majd az Amalfi partszakasz szépséges útjainak, falvainak megtekintése összekötve egy kis gasztronómiai élvezettel (szállás ugyan ott mint előző este).

       

6, kedd: visszautazás Nápolyba a reptérre BMW-k leadása és a délutáni órákban hazarepülés várható érkezés Ferihegyre 16:40

 

Össz részvételi díj: repjeggyel, 1-es BMW kölcsönzésével 2 fő/autó verzióban (lehetőséged van nagyobb kategóriát is választanod), a reggelis szállásokkal 194.000- Ft/fő.

Nem klubtagoknak a felár 6.000-Ft/fő és akkor jöhet ha nincs megfelelő mennyiségű klubtag jelölt (minden klubtag, egy főt klubtagi áron hozhat magával)

A programon az első 20 főnek van lehetősége részt venni. Jelentkezéseket már fogadjuk a jelentkezést követően pedig 3 napod van a klub számlájára befizetni a részvételi díjat. A jelentkezési és befizetési sorrend dönt a szabad helyek sorsáról.

Jelentkezéskor kérjük megadni a résztvevők pontos nevét (ahogy a személyiben/útlevélben szerepel mert a repjegyhez kell), születési dátumát,  Személyi ig/útlevélszámát, a bérautó kategóriáját, automata vagy kézi váltós autót kérsz, illetve, hogy ki lesz a sofőr!

Aki szept 7. után jelentkezik annak az árak 15% biztosan emelkednek!

Helyben várható költségek:

– üzemanyag

– hajóút Caprira

– vacsorák költsége

– belépők (pld. Vezuv, Pompei)

Mit várhatsz a túrától:

Egy kis áttekintést a környékről. Pihenést, kikapcsolódást, reggeli kocogásokat :-), látványos természeti látnivalókat, helyes kis falvakat, tengerpartokat, kulináris élményeket, világörökségi látnivalókat és nem utolsó sorban nagyon szép kanyarokat és kellemes esti beszélgetéseket!

Szervező: Horváth Zoltán 70 454 1111

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .