fbpx

2018. 08. 10-14 Soltvadkerti BMW Találkozó

Nem a mi szervezésünk, de a BMW barátokat érinti, több tagunk is részt vesz majd rajta, illetve sokan csak innen tudnak értesülni róla ezért természetesen megosztjuk ezt a programot is.

2018-ban immár másodszor gyűlnek össze a BMW barátok Soltvadkerten. Hogy melyik az eredeti vagy jobb nem a mi dolgunk eldönteni. Mi egy picit sajnáljuk, hogy az összefogás helyett ez van, de reméljük mind a két találkozó megfelelő élménnyel gazdagítja a BMW-s közösséget.

A találkozón a büfét a Round 55 csapata üzemelteti, így a minőségi alapanyagú és nagyszerűen ízesítet ételekben nem lesz hiány. A büfé vezetője a Németh Norbi akit mosósként vagy dinnyésként is ismerhettek és a rendezvény alapító tagjai közé tartozik. https://www.facebook.com/round55/

Pontosabb részletek hamarosan.

” Tudatjuk veletek, hogy a hosszas egyeztetések után döntés született, így a Racing Club Soltvadkert (R.C.S.) csapata idén augusztus 10-14. között rendezi meg a 14. Soltvadkerti BMW Találkozót.

A rendezvény az évek során változó neveken, különböző partnerek közreműködésével jött létre, ezáltal többféle irányt képviselt. Az R.C.S. csapata viszont a kezdetektől, immár 14. éve rendezi meg a találkozót, és elkötelezett amellett, hogy a Soltvadkerti BMW Találkozó valódi autós rendezvény maradjon.

Az utóbbi években a szervező cég vezetése “BMWFest / I’m Fest” néven zenei fesztivált igyekezett felépíteni a BMW Találkozóra, ami az autós programok rovására ment, és rossz visszhangja volt a közösségben. 2018 augusztusában ezért az R.C.S. önállóan, a fesztivál-rendezvényektől ELHATÁROLÓDVA tartja meg a 14. Soltvadkerti BMW Találkozót.

Az idei évben sok autós programmal, közösségi élménnyel megidézzük az első találkozók családias hangulatát. Emellett lesz zene és disco, valamint a kicsiknek gyermek programok, foglalkozások

Többen jeleztétek, hogy már korábban ki kellett írni szabadságot, vagy utazást/szállást kellett intézni. Kérjük, hogy akinek gondot okoz, hogy ezeket átszervezze augusztus 10-14.-re, az keressen meg bennünket privát üzenetben, vagy az info@rcs.hu email-címen. A többiektől azt kérjük, hogy szabadságaikat, szállásfoglalásaikat erre az időpontra kérjék át. Köszönjük! 

További részletek később, várunk mindenkit, találkozunk 2018 augusztus 10-14. között.”

Pár tavalyi kép: