fbpx

2018. 06. 09-10 9. Balatoni POWERFANATICS.com Nemzetközi BMW Találkozó

Bár nem a mi szervezésünk, de örömmel osztjuk meg, hisz BMW-s találkozó:

Sziasztok!

Megosztjuk veletek, az idei találkozó programjait és egyéb tudnivalóit.

Az idei évben próbálunk még az eddigieknél is jobban arra az egy napra koncentrálni, amit minden évben a legjobban várunk. Hiszen ez az a nap, amikor megtörténik egy csoda. Amikor egy márka tömegeket mozgat meg, hogy rajongói ugyanazon a helyen, ugyanabban az időben egy felejthetetlen napot töltsenek el egymás társaságában. Ez az a nap ahol egy valami biztosan közös mindannyiunkban, az pedig nem más, mint a BMW. A világon nincs még egy ilyen márka, ami ennyi embert kovácsolna össze! Folytassuk ezt az összetartást, hogy elmondhassuk, mi mások vagyok! Mi egy összetartó csapat vagyunk!

Érkezés:
A parkoltatás érkezési sorrendben fog zajlani. Kérünk mindenkit, hogy aki csapatával egy helyen szeretne parkolni, azok egyszerre érkezzenek a rendezvényre.

Programok:

Idén is szeretnénk megmutatni nektek a márka “krémjét”, a fenevadokat, ezért idén is fel fognak sorakozni az M-esek!
Na de nem csak rájuk vagyunk kíváncsiak! Szeretnénk, ha ti is bemutatnátok csodáitokat, amiket annyi éven át építettetek, csinosítgattatok. Várjuk olyan tulajok jelentkezését, akiknek egyedi az autója és szívesen megmutatná a nagyközönségnek, spíkerünk álltal bemutatná.
Természetesen idén is díjazni fogjuk a legszebb, legegyedibb gépeket egy szépségverseny keretein belül.
Tavaly először került megrendezésre a BMW kvíz, idén folytatni fogjuk, még több kérdéssel, érdekességgel.
Lesz még, kerékhajító verseny, felnikitartó, kerékcsere verseny, kötélhúzás.
Na meg persze a limbóról ne feldkezzünk meg!
Idén is keresni fogjuk a találkozó legdögösebb csaját, egy vizespóló verseny keretein belül.

A belépésnél mindenkinek kinyomtatott programtervet adunk!

Étkezési lehetőség:

Idén is streetfood udvarral várunk benneteket, ahol a következő ételeket találhatjátok majd meg: Hamburger, lángos, kolbice, óriás palacsinta, fagyi, vattacukor, bárpult.

Szállás lehetőségek:

A kemping területén lehetőségetek van mobilházat is bérelni. Ezt külön a kempinggel tudjátok rendezni. Árakat, elérhetőségeket itt találtok: https://www.balatontourist.hu/hu/balatoni-kempingek-szallashelyek/vadvirag

#############################

Jegy vásárlás:

EARLY BIRD elővételes jegyek: 3.000,- Ft/fő
2018.05.13 vasárnap éjfélig elérhető

LAST MINUTE elővételes jegyek: 4.000,- Ft/fő
2018.05.14 – 2018.05.20 éjfélig elérhető

Belépő helyszínen: 5.000,- Ft/fő
*mellyel szombat reggel 9 órától este 21 óráig tartózkodhattok a kempingben.

Camping jegy: A kemping díjszabási szerint kell fizetni, nálunk a beléptetésnél. Árakat itt találjátok: https://www.balatontourist.hu/hu/balatoni-kempingek-szallashelyek/vadvirag
Csak a helyszínen váltható! Mellyel szombat este 21 órától vasárnap 12 óráig tartózkodhattok a kemping területén.
Aki szombat teljes napot és éjszakát a kempingben szeretné tölteni (sátrazni, kocsiban aludni akar) annak mind a két jegyet meg kell váltania. Camping jegyeket este 21 órától ellenőrizni fogjuk.

Belépő tartalmazza: egy fő belépését, vizesblokk használatát, áram használatot, strand használatot, programokon való részvételt. Autóért külön nem kell fizetni.
Ott alvóknak: + kemping használati díj, áram és víz használat valamint idegenforgalmi adó.
Ezért külön karszalagot is fogtok kapni.

#############################

A találkozóra továbbra is BMW-vel lehet érkezni. Azokat a fanatikusokat, akik valamilyen technikai probléma miatt nem tudnak BMW-vel megjelenni, egy külön részre fogjuk parkoltatni. Kérjük ezt mindenki vegye figyelembe!

Pár mondat a kempingről:
A Balaton déli partjának egyik legnagyobb kemping és üdülőfaluja Balatonszemesen, közvetlenül a Balaton partján található. A kempinget a közel 600 méter hosszú saját partszakasz, az árnyas sátorhelyek és parcellák teszik vonzóvá. A vendégek számos sportolási lehetőség közül választhatnak: tenisz- és minigolf pálya, strandröplabda pálya, focipálya, asztalitenisz. Kölcsönözhetnek vízibiciklit, kerékpárokat és egyéb sporteszközöket. A gyermekeket két játszótér várja. A közelünkben található a balatonszemesi élményfürdő felnőtt- és gyermekmedencékkel, pezsgőfürdővel, csúszdával és egyéb szolgáltatásokkal.
A kemping kiemelt gyermekbarát kemping, gyermekmedencével.

A találkozó ideje alatt, külön alkalmazunk szemét szedésre is embereket, hogy a lehető legtisztább környezetben élvezzük a hétvégét. Viszont erre RÁTOK is szükségünk van! Kérünk mindenkit, hogy a kihelyezett kukákba ürítse a szemetét, de a bejáratnál kérhettek tőlünk kukás zsákokat is!
Füvön pörgés, driftelés azonnali kitiltást von maga után!

Kérünk mindenkit a találkozón való kulturált viselkedésre! Egymás értékeit ne rongáljuk meg! Vigyázzunk magunk és társaink testi épségére! Őrizzük meg a tiszta, rendezett környezetet! Ne balhézzunk! Esetleges konfliktusok megoldásához kérjétek staffunk segítségét.
Szeretnénk, ha tiszteletben tartanátok kéréseinket, hiszen nagyon sok ember, kemény munkája van abban hogy egy kulturált, zavartalan találkozót hozhassunk létre!

Köszönjük!
A POWERFANATICS csapat!