fbpx

2016. 11. 13. BMW Vezetéstechnikai tréning Kiskunlacházán

Vezetéstechnikai   képzés!

Ismét az életre legjobban felkészítő tanpályát és gyakorlatokat választjuk a BMW hivatalos vezetéstechnikai trénereivel Kiskunlacházán.

Szervező: Horváth Zoltán 06 70 454 1111

Kedvezményes vezetéstechnikai tréningek

Szakmai részben nem alkudunk, csak az ár lesz kedvező!

Találkozó 7 órától, indulás 7:15-kor innen Budapest IX. kerület Gyáli út 30. OMV benzinkút

Itt akár le is tudod tölteni a DRIVEX_sajat_autos_trening_felelossegvallalasi nyilatkozatát amit a helyszínen majd alá kell írni (ott is tudnak adni ha nem tudsz nyomtatni vagy otthon felejtetted).

Íme a várható tematika:
08.00 érkezés Kiskunlacházára, regisztráció

08.20 elmélet

Három különböző csoport kerül kialakításra. Lesz egy a kezdő vezetők részére (akik még nem vettek részt ilyen  képzésen), lesz egy olyan csoport akik már voltak de még nem érzik magukat versenyzőnek és lesz egy “Ninho” vezetők részére szóló négysebességű program (csak arra maximálisan megfelelő műszaki állapotban lévő autók tulajdonosai számára). Szóval bátran nevezd kedvesedet vagy a friss jogosítványost gyermeked és jelentkezz te is mindannyian hasznosnak és szórakoztatónak fogjátok találni!

09.00-16:30-ig gyakorlatok amik csoportonként eltérőek lehetnek: vészfék, célfék 60-100-ig, elkerülések fékkel és fék nélkül kettős elkerülés, alul- és túlkormányozottság forgásban, kanyartechnika és vészfékezés kanyarban, komplett szlalom+kanyartechnika és drift forgásban, stb-stb. A végén a szokásos szlalom időre.

közben 12.30 környékén csoportonként 30 perc ebéd, üdítők, kávé

16.30 oklevél, zárás

Ár: Ennek a képzésnek a lista ára 69.000- Ft, de a BMW Autóklub tagjainak október november 2-ig történő jelentkezés esetén csak 34.000- Ft/autó. Novemberi 2. utáni jelentkezés esetén illetve ha nem vagy tagja a klubnak 40.000-Ft/autó.

Ha valaki kísérőt hoz magával akkor annak a díja 3.500- Ft/fő (a programon bent ülhet a kocsiban és a program részeként az étkezésre is jogosítja). A részvételi díjat készpénzben is kérjük fizetni, klubnapokon vagy az elnökségi tagoknál!

Ha kérdésed van keress telefonon +36 70 454 1111

Amennyiben résztvevőnek meghívnád a kollégádat, ismerősödet is, akkor nekik a részvételi díj 40.000-Ft/autó nem kizáró tényező az egyéb márka.

Szóval ne tétovázz jelentkezz most és akár mindössze  34.000- Ft-ért tudsz részt venni ezen a nagyon fontos és minden részvevő által nagyon hasznosnak titulált képzésen.

Várjuk a mielőbbi jelentkezésedet elnok@bmwautoklub.hu címre.

A program nem kíván meg semmi különlegeset az autódtól, de ha az év második felében még nem ellenőrizted a guminyomást (a vezető oldali ajtónyílásban a B oszlopon találod a gyár által javasolt értékeket) és a motorolaj szintedet akkor azt most tedd meg. Az időjárás már abba a időszakába ért amikor már könnyen indokolt lehet a téligumi használata (nem feltétel, de ha úgyis cseréltetni szeretnéd akkor praktikus lehet ezt most megtenni).

Kiknek ajánljuk ezt a tréninget? Nehéz helyzetben vagyok mert ha azt írom mindenkinek aki vezet, akkor túl általános lennék. Pedig a gyakorlatban valóban így van. Nincs jobb mint a saját autóddal amivel hétről hétre közlekedsz egy ilyen tréningen megfelelően összeszokni. Szinte minden programot követően érkezik boldog visszajelzés, hogy miket sikerült elkerülni a tanfolyamon tanultakkal!  Az árat is ennek a fontosságnak megfelelően a igyekeztünk meghatározni, hogy minél többen el tudjatok jönni. A tavalyi vezetéstechnikai tréningünk is nagyon jól sikerült az idei is ennek megfelelő színvonalú lesz. :-)

Jelentkezz most az elnok@bmwautoklub.hu címre küldött e-maileddel,  hogy nehogy elfogyjanak a helyek!

Szervező: Horváth Zoltán 70 454 1111