fbpx

2016. 04. 03. Hétvégi autós túra az etyeki Filmgyárba és a Sonkamesterhez

Telt ház!!!

Sajnos erre a programunkra sem tudsz már jelentkezni!

Rendhagyó módon (Húsvét időpontja miatt) 2016. április első hétvégéjének vasárnapján tarjuk a szokásos “hó végi” autós túránkat.

Az útvonal még szervezés alatt van, de a találkozó 11 órakor lesz, (hogy a tavaszi napsütés már könnyedén emelhesse a hőmérsékletet) a budaörsi M1-M7 bevezetőszakaszán lévő Mc Donalds parkolóban.

Időkép 0403

A kezdeti autókázós részt követően 12 órára érkezünk Etyekre a Korda filmstúdióba . Itt egy kétórás látogatást teszünk a filmes világba.

 

Ezt követően a Sonkamesternél fogjuk zárni programunkat egy kellemes délutáni hideg ebéddel reményeink szerint akár a szabad ég alatt napsütésben

  • Friss kenyér, házi tejföl, hosszan érlelt sonka, hasalja szalonna, vastagkolbász, zöldségek, mindehhez fejenként fél liter etyeki bor, illetve 8cl pálinka – kísérőnek szóda és szörp – 5500ft/fő+áfa

 

Várható táv: 150 km (autópálya matricából a Pest megyei elég)

A programok fizetése a helyszínen készpénzben történik ezért ha lehetőséged van rá kérlek valamennyire pontos összeget hozz. Köszönöm!

A program további részletei folyamatosan kerülnek fel az oldalunkra. Ha nem szeretnél lemaradni a programjainkról akkor iratkozz fel a hírlevelünkre a weboldalunkon.

Sonkamester 1-Korda-Studios-Medieval-backlot-set-4 Korda-Studios-Medieval-backlot-set-1 Korda-Studios-New-York-backlot-set-2