fbpx

2015. 11. 08. BMW Vezetéstechnikai Képzésünk

Vezetéstechnikai tréning!

Szokás szerint megrendezzük a nagy sikerű vezetéstechnikai képzésünket. Ismét az életre legjobban felkészítő tanpályát és gyakorlatokat választjuk a BMW hivatalos vezetéstechnikai trénereivel Kiskunlacházán.

Szervező: Horváth Zoltán 06 70 454 1111

Kedvezményes vezetéstechnikai tréningek

Szakmai részben nem alkudunk, csak az ár lesz kedvező!

Találkozó 7:30-kor, indulás 7:40-kor innen

DRIVEX_sajat_autos_trening_felelossegvallalasi nyilatkozata amit a helyszínen majd alá kell írni.

Íme a várható tematika:
08.15 érkezés Kiskunlacházára, regisztráció

08.30 elmélet

Három különböző csoport kerül kialakításra. Lesz egy a „bölcsen” vezetők részére (akik még nem vettek részt ilyen  képzésen), lesz egy olyan csoport akik már voltak de még nem érzik magukat versenyzőnek és lesz egy „Ninho” vezetők részére szóló négysebességű program (csak arra maximálisan megfelelő műszaki állapotban lévő autók tulajdonosai számára). Szóval bátran nevezd kedvesedet vagy a friss jogosítványost gyermeked és jelentkezz te is mindannyian hasznosnak és szórakoztatónak fogjátok találni!

09.30-16:30-ig gyakorlatok amik csoportonként eltérőek lehetnek: vészfék, célfék 60-100-ig, elkerülések fékkel és fék nélkül kettős elkerülés, alul- és túlkormányozottság forgásban, kanyartechnika és vészfékezés kanyarban, komplett szlalom+kanyartechnika és drift forgásban, stb-stb. A végén a szokásos szlalom időre.

közben 12.30 környékén csoportonként 30 perc ebéd, üdítők, kávé

16.30 oklevél, zárás

Ár: Ennek a képzésnek a lista ára 69.000- Ft, de a BMW Autóklub tagjainak október november 2-ig történő jelentkezés esetén csak 34.000- Ft/+Áfa/autó (Áfás számlát adunk róla). Novemberi 2. utáni jelentkezés esetén illetve ha nem vagy tagja a klubnak 40.000-Ft/+Áfa/autó (Áfás számlát is adunk róla ahogy kéred).

Ha valaki kísérőt hoz magával akkor annak a díja 3.500- Ft/fő (a programon bent ülhet a kocsiban és a program részeként az étkezésre is jogosítja). Lehetőséged van a részvételi díjat készpénzben is fizetni az elnökségi tagoknál (mi ezt preferáljuk)!

Ha kérdésed van keress telefonon +36 70 454 1111

Amennyiben résztvevőnek meghívnád a kollégádat, ismerősödet is, akkor nekik a részvételi díj 40.000-Ft/+Áfa/autó (Áfás számlát adunk róla) nem kizáró tényező az egyéb márka.

 

Michelin abroncsok

Szóval ne tétovázz jelentkezz most és akár mindössze  34.000- Ft-ért tudsz részt venni ezen a nagyon fontos és minden részvevő által nagyon hasznosnak titulált képzésen.

Várjuk a mielőbbi jelentkezésedet elnok@bmwautoklub.hu címre.

A program díját előre utalással is ki lehet egyenlíteni (javasoljuk/előnyben részesítjük a készpénzt)A számlaszámunk a szokásos a honlapunk alján is megtaláljátok: BMW Autóklub, K&H 10402166-00305769-00000000. Amennyiben utalod akkor ne felejtsd el a közleménybe a “nevedet” és a “veztréning támogatás” szót beleírni.

A program nem kíván meg semmi különlegeset az autódtól, de ha az év második felében még nem ellenőrizted a guminyomást (a vezető oldali ajtónyílásban a B oszlopon találod a gyár által javasolt értékeket) és a motorolaj szintedet akkor azt most tedd meg. Az időjárás már abba a időszakába ért amikor már könnyen indokolt lehet a téligumi használata (nem feltétel, de ha úgyis cseréltetni szeretnéd akkor praktikus lehet ezt most megtenni).

Kiknek ajánljuk ezt a tréninget? Nehéz helyzetben vagyok mert ha azt írom mindenkinek aki vezet, akkor túl általános lennék. Pedig a gyakorlatban valóban így van. Nincs jobb mint a saját autóddal amivel hétről hétre közlekedsz egy ilyen tréningen megfelelően összeszokni. Szinte minden programot követően érkezik boldog visszajelzés, hogy miket sikerült elkerülni a tanfolyamon tanultakkal!  Az árat is ennek a fontosságnak megfelelően a igyekeztünk meghatározni (ezért adtunk hozzá klubos támogatást is), hogy minél többen el tudjatok jönni. A tavalyi vezetéstechnikai tréningünket követően több konkrét köszönő levelet is kaptunk a résztvevőktől akik nagyon jól érezték magukat és nagyon hasznosnak írták a tréninget. Bízom benne ez idén is így lesz :-)

Jelentkezz most az elnok@bmwautoklub.hu címre küldött e-maileddel,  hogy nehogy elfogyjanak a helyek!

 Szervező: Horváth Zoltán 70 454 1111

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .