fbpx

delmagyar.hu 1

BMW-klub alakult Szegeden
Kovács András cikke a delmagyar.hu-n
2009.01.16. 09:46
Szeged – BMW-klub alakult decemberben Szegeden, pontosabban a Magyar BMW Autóklub-1962 hozta létre – Sopron után – a második vidéki szervezetét, melynek vezetője Mlinaric Borisz lett.

A Magyar BMW Autóklub-1962 elnöksége már korábban elhatározta, hogy vidéki szervezeteket alapít. A tagoknak nem kell a havi klubnapokon Budaörsre utazniuk, így aktívabb lehet az egyesületi élet – kevesebb idő és költség ráfordításával.

Mlinaric Borisz nem kis szervező munkája nyomán decemberben a Kárász utcai Átrium Üzletház éttermében – a Győr-Moson-Sopron megyei szervezet után másodikként – megalakult a klub Csongrád megyei szervezete. Az eseményen részt vett a klub elnöke, dr. Bernáth Zoltán és titkára, Horváth Zoltán, valamint a Csongrád Megyei Baleset-megelőzési Bizottság képviseletében Vad Róbert rendőr százados is.

A helyi BMW-márkakereskedés, a C-Mobil vezetése és első embere, Kuti Pál támogatásáról biztosította az MBA-1962 elnökségét. Ennek eredményeképp a BMW Magyarország Kft. által a klubtagoknak ajánlott, alkatrészvásárlásra vonatkozó – kategóriától függő – 8-20 százalékos engedményt további kettővel növelik, a munkadíjból tíz százalék kedvezményt adnak. Aki a tagok közül él az ajánlattal annak minden tavasszal és ősszel ingyenesen átvizsgálják BMW autóit. A megyei Baleset-megelőzési Bizottság aktuális témájú eladásokkal segíti a tagság balesetmentes közlekedését.

A régi és a belépett új klubtagok megválasztották az MBA-1962 Csongrád megyei szervezetének vezetőjét Mlinaric Borisz személyében, a gazdasági „felelős” Szőke Dániel lett. A továbbiakban Csongrád és a szomszédos megyékben lakó tagok elsődlegesen az új szervezethez tartoznak, a klubnapok helyéről és időpontjáról közvetlenül kapnak értesítést. Az új tagok jelentkezését Mlinaric Borisz szervezeti vezető a 70/235-6168-es mobilszámon vagy a mba1962szeged@freemail.hu email-címen várja.