fbpx

2012 7

Kedves Zoltán!

Ezúton sok szeretettel meghívunk a BMW Autóklub Magyarország soron következő programjaira:

1, Közgyűlési meghívó itt.
2, Az április végére tervezett Cseh túra több okból kifolyólag, egy évvel elhalasztásra kerül. Az okok között a szállások kapacitási gondjai, szervezési problémák, és az ez évi Európa találkozónk prioritása is szerepel. Megértésedet köszönjük és ígérjük a jövő évi túra kárpótolni fog.
3, A mostani hétvégén, vasárnap cabrio/roadster szakosztálytúra lesz Visegrádra részletek itt. Ideális az időpont egy jó cabrio vagy roadster megvételéhez.
4, A honlapunkon egy korlátozott hozzáférésű felületen szeretnénk a klubtagok adatait saját tagjaink számára elérhetővé tenni. Ezért kérlek téged, hogy küldj magadról egy felismerésre alkalmas fényképet email címünkre, hogy mindenki könnyebben be tudjon azonosítani.
5, A közgyűlés megkezdése előtt még lehetőség lesz az esetleges elmaradt tagdíjak befizetésére. Így ha van olyan klubtag barátod akiről tudod, hogy még nem rendezte ez irányú kötelezettségét kérjük beszélj vele, mert számunkra is nagyon rossz érzés ha ki kell zárnunk valakit a BMW Autóklubból.

Ne feledd, a 2012-es BMW Európa Találkozó 2012. június 9-17 között, Magyarországon Velencén lesz megrendezve! Ha nem tudsz az egészre eljönni akkor legalább a 14-17 közötti részen legyél ott, mert neked is szervezzük!

A közgyűlésünk időpontja 2012. március 28. szerda 18:30 határozatképtelenség esetén 19 óra! Gyere el mert számít a szavazatod!
Szeretettel várunk mindegyik helyszínen, minden érdeklődő BMW barátot!

Üdvözlettel:
Horváth Zoltán

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .