fbpx

2012 5

Szia !

A soron következő klubnapunkat, most szerdán február 29-én 18.30-kor, rendhagyó módon (páros hónap, külső helyszínt jelentene) ismét Budaörsön a BMW Rack márkakereskedésben tartjuk meg.

Bepótoljuk az 50 éves klubnapunkon elhalasztott, a „Mit érdemes tudni a gépkocsik vizsgáztatásáról” című előadást.

Megvitatjuk a klub elnöksége által tervezett új alapszabályunk verzióit és igyekszünk minél jobban az igények szerint végleges formába önteni. Ami azért is nagyon fontos mert március 28-án szerdán a közgyűlésen már a kész verziót kell, hogy elfogadjuk. Ha van javaslatod a tartalmához, akkor itt a helyed hogy elmond a minél jobb végeredmény érdekében!

Ezúton megkérlek ha érdeklődsz az április 28- május 1 közötti 4 napos dél-nyugat csehországi autós túránkon való részvétel azt jelezd nekem a következő napokban, maximum március 5-ig.
Részletesebb programot és képeket itt találsz.

Hírlevelünkben egy új rendszeres sorozat indítására gondoltunk, azzal a céllal, hogy egyre jobban megismerhessük egymást (még ha netán az ország különböző pontjain vagyunk is). A címe még nem végleges: „Miért szeretem ezt az autót?” (címjavaslatokat örömmel fogadunk). Ebben a részben mindig egy-egy tagunk írja le, hogy neki, miért éppen az a BMW a kedvence. Ez lehet az éppen aktuális autója is, de akár egy vágy vagy szerelem tárgyát képező régebbi vagy újabb típus is.
Az első írást itt olvashatod: Ruppert László írása
Ha kedvet kaptál a te kedvenc BMW autód bemutatásához, küld el nekem a 2-3 oldalnyi szöveget., hogy a következő hírlevélben már a te írásod szerepelhessen.

Ne feledd, a 2012-es BMW Európa Találkozó 2012. június 9-17 között, Magyarországon Velencén lesz megrendezve! Ha nem tudsz az egészre eljönni akkor legalább a 14-17 közötti részen legyél ott, mert neked is szervezzük!

A közgyűlésünk időpontja 2012. március 28. szerda 18:30 határozatképtelenség esetén 19 óra! Helyszín BMW Rack autószalon! Gyere el mert számít a szavazatod!

Kellemes vasárnapot kívánok neked:

Üdvözlettel:
Horváth Zoltán

BMW Autóklub Magyarország
1162 Budapest Lajos utca 104.
+36309928441
hirlevel@bmwautoklub.hu

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .