fbpx

2011 utolsó

Kedves Zoltán!

Kérlek engedd meg, hogy így év végéhez közeledve, ez évi utolsó hírlevelünkben egy kicsi elnöki visszatekintést adjak a lassan elmúló 2011-es évünkről.

Elsőként az egyik fehérvári klubtársunktól a napokban érkezett hívásról számolnék be neked. A novemberben megtartott vezetéstechnikai képzésünk miatt hívott, és ezzel idén Ő volt az első éles helyzetet követő, köszönő visszajelző felém. A következő szavakat emelném ki hosszabb beszélgetésünkből: “ha másba nem is segítene ez a tréning az sem lenne baj, mert elvégzését követően legalább nem esel pánikba” “A tanult korrigálásoknak köszönhetően sikerült megoldanom, hogy a hírtelen besűrűsödő ködből előtűnő kanyart ne a túloldalon lévő mély árokban fejezzem be.” “Ha nehezen is, de végül sikerült még az útfelületen tartanom a kocsit, bármiféle sérülés nélkül” . Az ilyen és ehhez hasonló visszajelzések mindig megerősítik bennem, hogy érdemes ezzel ennyit foglalkozni, ennyi munkát belefektetni és a klub vezetősége jól döntött amikor a klub által nyújtható anyagi támogatás egy jelentős részét erre a rendezvényre szánta.

Az idei évben elég sok “újdonságot” vezettünk be a klubéletbe a régi bevált programok mellé. Elindítottuk új weboldalunkat, ami már bőven több mint 100 aloldallal rendelkezik. Facebook oldalunk is idén indult (Zoltán te lájkoltad már?). Több gyárlátogatáson is voltunk (sajtgyár, fafeldolgozó üzem, Michelin Nyíregyháza, BMW Steyr). Voltunk WTCC versenyen, de járt nálunk klubnapon a Michelisz Norbi is. Több autós túrát is tettünk, így többször jártunk Ausztriában, Szlovákiában és Csehországban is, de a magyarországi tájakat sem hanyagoltuk el. Többek között Vác, Neszmély, Kocs (innen való a kocsi szavunk), Zirc, Fertőd, Kőszeg, Nyíregyháza, Komárom, Győr, Etyek, Visegrád és egyéb más hazai települések kerültek fényképezőgépeink lencséjének látószögébe. Pár napra teszteltünk 6-os kabriót, 6-os kupét, aktív 7-est is. Küldtünk ki klubtagunkat Valenciába gumitesztelésre. De ez évben ha valaki klubnapra akart menni, országos szinten több mint 40 alkalom közül válogathatott. Programok között általában autós jellegű előadások szerepeltek: Michelin nyári- illetve téligumi előadás többek között gumigarnitúra nyereményekkel, autóápolás, tolatóradarok működése és készítése, stb-stb. De a klubnapok keretében többször voltunk gokartozni, bowlingozni, városi autókázáson amit kellemes vacsorák követtek. A cabrio / roadster szakosztály tagjai voltak még sonkamesternél, kalandparkban, bobozni, szélmalomban, és családias kemencés pince bulin is. A klubunk idei életében előfordultak még meglepetés születésnap ünneplések is, volt ahol hastánccal, közlekedési táblával és pelenkával (50) és olyan is volt ahol csak egyszerűen, ebéddel és pezsgős koccintással, egy ausztriai panorámás Hüttében 3.000 méter magasan (70). Egy biztos aki kimaradt bármelyik eddig felsorolt programunkról, csak bánhatta azt, aki viszont ott volt még sokáig emlegeti. Ezeknek a programoknak egy részének állít emléket a már elkészült a 2012-es naptárunk, amit a karácsonyi klubvacsorán már meg lehetett vásárolni! A klubnapokon 3.500- Ft-ért bárki hazaviheti, azonban ha Te minél előbb a faladon szeretnéd látni akkor kérheted a postázását is (3.500- Ft + postaköltség), de lehetőséged van a székhelyünkön előzetes egyeztetést követően (0630/9928-441) postaköltség nélkül is hozzájutni.

A tervek szerint jövőre sem hagyjuk abba a fejlődést és az aktivitást! Első nagyobb rendezvényünk márciusban a klubunk tisztújító közgyűlése lesz. Ezen alkalommal újítjuk meg az alapszabályunkat elhagyva belőle a közhasznúságot, valamint újabb évekre megválasztjuk a klub elnökségét és elnökét is. Heti rendszerességű hírlevél kerül bevezetésre, benne különböző témákkal: tanácsok, kommentárok, tesztek, érdekességek, a tagok személyes kedvenc autói (ha van kedved akár már most is nekikezdhetsz megírni melyik a Te kedvenc BMW autód és miért az), aktualitások, programjavaslatok, stb-stb. 2012-ben lesz egy Giga rendezvényünk is a 48. BMW Európa találkozó. Velencén, velünk együtt, ezen a rendezvényen ünnepli több európai BMW Klub is az 50. születésnapját! Már most írd be a 2012-es naptáradba, hogy június 9-17 között foglalt vagy. A regisztráció hamarosan indul addig is kísérd figyelemmel a rendezvény weboldalát !

Azt gondolom időnként mindenkinek jó tudni és megerősítést nyerni arról, hogy valahova tartozunk! Ideális módon a karácsonyi vacsora pont egy ilyen rendezvény lett. Érezhettük, hogy jó ide ebbe a BMW Autóklub közösségbe tartozni, jól sikerült kellemes beszélgetések, viccelődések alakultak ki, kb. 40 fő jelenlévő között. Örömünkre több olyan tagot is köszönthettünk, akik az idei évben még nem vettek részt rendezvényünkön vagy kevesebbet láthattunk őket. Nagyon jó volt látni a sok feleséget is, akik személyiségükkel és csinos megjelenésükkel emelték az évzáró vacsoránk színvonalát, amit ezúton is külön köszönünk nekik. Továbbra is várjuk őket más rendezvényeinken is!

Végezetül pedig engedjétek meg, hogy az elnökség nevében minden kedves klubtagunknak és családjának, Nagyon Boldog Ünnepeket Kívánjak!
Találkozzunk 2012-ben is, minél többször!

Üdvözlettel:
Horváth Zoltán

BMW Autóklub Magyarország
1162 Budapest Lajos utca 104.
+3630/9928-441
hirlevel@bmwautoklub.hu
www.bmwautoklub.hu

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .