fbpx

Hírlevél

Kedves Olvasó!

Eltelt egy kis idő, így megint itt egy BMW Autóklubos hírlevél. Bár közeleg az év vége, de ne aggódj, unatkozni nem fogunk. BMW klubos programban nem lesz hiány az év utolsó negyedévében sem!

Vezetéstechnikai képzésünk október 27-én lesz, a részletek még pontosítás alatt, de keddtől a honlapunkon itt.

Gyárlátogatás: szinte teltházas a 4 napos gyárlátogatásunk. A buszon már csak két szabad hely van még. Ha valaki ezen felülcsatlakozni szeretne, már csak a Lipcsei gyárlátogatásra tud becsatlakozni, ha saját autóval kiutazik. Ha valakinek ilyen igénye van jelezze bátran (utas lennék vagy utast keresek) segítünk a telekocsi megszervezésében is!

Szerencsére egyre jobb a hírünk, mind többször jön hasonló tartalmú levél hozzánk:
„Örülök hogy sikerült egy ilyen klubot találnom …. Egy ..es évjáratú, … behozott …. megvételén töröm a fejem, de mivel még sosem volt BMW-m ….  … és egy szakember is megerősít, hogy a konkrét autó valóban kitűnő (ahogy hirdetik is) akkor megvenném az autót, és örömmel csatlakoznék a klubhoz is … … külön szimpatikus hogy ilyen közösséghez tartozhatnék majd, tartalmas programokra járva.”

A közgyűlési elhatározásnak megfelelően, elindítunk egy pár hirdetési kampányt, a klubunk taglétszámának a növelése céljából. Ebben ti is nagy segítségünkre tudtok lenni, ha a BMW Autóklubos Facebook oldalon minél több BMW-s érdekességet, híreket, stb osztotok meg vagy egyszerűen csak a Like gombot megnyomjátok a mások által feltöltött értékesnek tűnő bejegyzésekre, képekre.
Légy szíves írjatok nekünk olyan ötleteket, promóciós anyagokat amivel szerintettek a klubunkat és a helyi szervezeteteket is tudjuk népszerűsíteni. Tehát aki olvassa azok kedvet kapjanak a csatlakozáshoz. Nem baj ha nem tökéletes, a gyenge verzió is többet hoz mint a semmilyen és mi majd igyekszünk optimalizálni őket. De sok olyan gondolat lehet ami nekünk nem jut eszünkbe. A kampány egy héten belül indulna, így kérlek mielőbb írd le nekünk a javaslataidat. Aki személyesen is részt venne a kampány kialakításában az is jelezze ezt, szívesen látjuk a “promó” csapatban (többen biztos jobbat csinálunk).

A soron következő klubnapunkon (október 31. szerda) ismét egy kellemes programra számíthattok. Gokartozni megyünk a Silverkartba (www.silverkart.hu).  Ha nem akarsz gokartozni akkor is gyere el! Szurkolhatsz a többieknek, de csocsó, billiárd, bowling is a rendelkezésedre áll. Továbbá a szokásos asztal melletti beszélgetés is a program része és mindig vannak akik a vacsorájukat is itt rendelik meg tehát gyere ott a helyed velünk. További részleteket a honlapunkon itt fogsz találni. Az asztalfoglalás miatt megköszönjük ha előre jelzed a várható érkezésed itt.

Fényképek: akinek vannak jól sikerült fényképei a klubos rendezvényről azt kérjük mielőbb jutassa el a Magyar Csabinak a képeket, hogy a klubos naptárunkba bekerülhessenek. A Csabi elérhetősége admin@bmwautoklub.hu , de telefonon is elérhető szükség esetén +36306223214. November végi klubnapunkon már elérhető lesz a naptárunk, így kérlek mielőbb küld meg a képeidet!

Szeretettel várunk a klubnapunkon és az általunk rendezett programokon is!

Üdvözlettel:

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .