fbpx

BMW Maraton

Hat magyar újságíró futotta le a klasszikus maratoni távot a BMW Magyarország felkészítésével és segítségével Frankfurtban, október 28-án. Az év elején meghirdetett BMW Média Maraton programra 18-an jelentkeztek, a márciustól októberig tartó felkészítés végén hatan jutottak el arra a szintre, hogy biztonsággal teljesítsék a 42,195 m-es távot a BMW Frankfurt Marathon 2012 futóversenyen. A sajtó munkatársainak felkínált lehetőség része volt a heti háromszori vezetett edzés, a szakemberekkel való folyamatos konzultációs lehetőség, tematikus előadások hallgatása, felkészítő versenyeken való közös részvétel, illetve a frankfurti maratonra való nevezés és kiutazás – természetesen BMW-kkel.

„A BMW számára a lehetelennek tűnő problémák mindig is csak megoldandó feladatot jelentettek, és itt elég Dr. Anisits Ferenc hatékony dízelmotorjaira vagy akár Alex Zanardi WTCC-s versenyautójára gondolni, amelyet a müncheni mérnökök a mozgáskorlátozott versenyzőnek építettek. Büszkék vagyunk rá, hogy segítségünkkel előtte ritkán vagy egyáltalán nem futó kollégák vittek véghez egy komoly sportteljesítményt” – nyilatkozta Jávor Dániel, a program vezetője.

 

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .